Ένα ζευγάρι αποφάσισαν να γράψουν τρεις λέξεις ο ένας για τον άλλο και να φωτογραφηθούν. Αυτό που έγραψε η γυναίκα τον έκανε να βουρκώσει | Sugklonistiko

Ένα ζευγάρι αποφάσισαν να γράψουν τρεις λέξεις ο ένας για τον άλλο και να φωτογραφηθούν. Αυτό που έγραψε η γυναίκα τον έκανε να βουρκώσει

Smiley face
Σε μία μοναδική φωτογράφιση, αυτό το αγαπημένο νεαρό ζευγάρι έπρεπε να γράψει ο καθένας ένα προσωπικό μήνυμα για το σύντροφό του με βάση τα πράγματα που θαυμάζει πάνω του, όμως ο σύζυγος δεν ήξερε ότι το ένα από τα μηνύματα που θα διάβαζε θα άλλαζε τη ζωή του για πάντα. Η Chelsie ήταν έγκυος. Γενικά...

Σε μία μοναδική φωτογράφιση, αυτό το αγαπημένο νεαρό ζευγάρι έπρεπε να γράψει ο καθένας ένα προσωπικό μήνυμα για το σύντροφό του με βάση τα πράγματα που θαυμάζει πάνω του, όμως ο σύζυγος δεν ήξερε ότι το ένα από τα μηνύματα που θα διάβαζε θα άλλαζε τη ζωή του για πάντα.

Η Chelsie ήταν έγκυος. Γενικά, το πρώτο πρόσωπο που μαθαίνει μία τέτοια είδηση ​​είναι ο πατέρας του παιδιού. Αλλά η Chelsie είχε άλλα στο μυαλό της – ήθελε ν’ ανακοινώσει το χαρμόσυνο νέο με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Μαζί με τη φωτογράφο τους, Kara Quinn, σχεδίασαν να κάνουν μία φωτογράφηση που θα μείνει αξέχαστη στο σύζυγο της, τον Will. Η φωτογράφος επιβεβαίωσε τον Will πως η φωτογράφηση ήταν απλά μια εορταστική στιγμή για το ζευγάρι.

Όταν έφτασαν στο σημείο της φωτογράφισης, η φωτογράφος τους ζήτησε να πάρουν από έναν πίνακα ο καθένας. Μετά τους είπε να καταγράψουν τα τρία πράγματα που θαυμάζουν περισσότερο ο ένας στον άλλον. Στη συνέχεια, η Quinn τράβηξε τις φωτογραφίες, και κατέγραψε τα συναισθήματα που εκφράζονταν την κάθε στιγμή.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο Will δεν είχε καταλάβει το σχέδιο της συζύγου του και στην αρχή το διασκέδαζε. Στον πίνακά του έγραψε μηνύματα του τύπου “είναι όμορφη, γοητευτική, έξυπνη κ.λπ” και περίμενε το μήνυμα της συζύγου του. Στην αρχή νόμιζε ότι θα του γράψει, “Σ’ αγαπώ”.

Όταν η Chelsie γύρισε το μαυροπίνακα, το μήνυμά της άγγιξε κατ ‘ευθείαν την καρδιά του, “Θα γίνεις μπαμπάς!”

Ο Will δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του!

Είναι αυτό που λένε, μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις… γι’ αυτό δείτε καλύτερα την έκφρασή του στις παρακάτω φωτογραφίες!

Photo credit: Facebook | Kara Quinn Photography.

Οι προσπάθειές τους απέδωσαν και κατάφεραν να κάνουν μια εκπληκτική φωτογράφιση. Αυτή ήταν μία απ’ τις καλύτερες στιγμές που είχαν βιώσει μέχρι τότε, όμως έχουν ακόμα πολλές ευτυχισμένες στιγμές να περάσουν μαζί, ειδικά μετά τον ερχομό του μωρού τους!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×