Δώρισε όλη την περιουσία του όταν η αγαπημένη του θεραπεύτηκε από τον καρκίνο.. | Sugklonistiko

Δώρισε όλη την περιουσία του όταν η αγαπημένη του θεραπεύτηκε από τον καρκίνο..

Smiley face
Ο Σύρος επιχειρηματίας Μάτζι Ντουμάτο αποφάσισε να δώσει όλη του την περιουσία, ύψους 3 εκατ. ευρώ, σε ιατρικούς και φιλανθρωπικούς λογαριασμούς, όταν η γυναίκα της ζωής του ξεπέρασε τον καρκίνο Ένας Σύρος επιχειρηματίας, ο Μάτζι Ντουμάτο ζούσε μια ζωή μέσα στη χλιδή και τα πλούτη. Όλα άλλαξαν όταν ...

Ο Σύρος επιχειρηματίας Μάτζι Ντουμάτο αποφάσισε να δώσει όλη του την περιουσία, ύψους 3 εκατ. ευρώ, σε ιατρικούς και φιλανθρωπικούς λογαριασμούς, όταν η γυναίκα της ζωής του ξεπέρασε τον καρκίνο

Ένας Σύρος επιχειρηματίας, ο Μάτζι Ντουμάτο ζούσε μια ζωή μέσα στη χλιδή και τα πλούτη. Όλα άλλαξαν όταν τράκαρε με την Ferrari του στο Ντουμπάι.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η εμπλοκή του στο τροχαίο αυτό είχε ως συνέπεια ο Ντουμάτο να περάσει καιρό στη φυλακή. Μόλις αποφυλακίστηκε, ταξίδεψε στη Βραζιλία και συνάντησε τη Μιλένα, τη γυναίκα που τον αγάπησε, τον άλλαξε και τον έκανε στοργικό και φιλάνθρωπο.

Η γυναίκα αυτή ανακάλυψε ξαφνικά ότι έχει καρκίνο του μαστού και έπρεπε να κάνει διπλή μαστεκτομή και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση του μυελού των οστών. Τότε, ο γεννημένος στη Δαμασκό και μεγαλωμένος στη Βραζιλία και το Ντουμπάι, Ντουμάτο στήριξε όλον της τον αγώνα, ξοδεύοντας 700.000 δολάρια για τη θεραπεία της, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Μετά από την περιπέτεια αυτή του ζευγαριού, ο επιχειρηματίας αποφάσισε να δώσει όλη του την περιουσία, ύψους 3 εκατ. ευρώ, σε ιατρικούς και φιλανθρωπικούς λογαριασμούς.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει σήμερα στο βαν του ή στο εστιατόριο που διατηρεί. Ο Μάτζι και η Μιλένα φορούν παλιά και φτηνά ρούχα και δεν ενδιαφέρονται για τη χλιδή του παρελθόντος.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×