Αυτό το αγόρι που γιορτάζει τη νίκη του απέναντι στον καρκίνο είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει! | Sugklonistiko

Αυτό το αγόρι που γιορτάζει τη νίκη του απέναντι στον καρκίνο είναι ότι πιο συγκινητικό έχετε δει!

Smiley face
Αυτό το αγόρι που γιορτάζει τη νίκη του απέναντι στον καρκίνο είναι οτι πιο συγκινητικό έχετε δει! Μετά από ένα δύσκολο χρόνο γεμάτο επισκέψεις στο νοσοκομείο και χημειοθεραπείες, αυτός ο 6χρονος μαχητής, ντύθηκε σουπερ-ήρωας και γιόρτασε τη νίκη του με τον πιο γλυκό τρόπο! Επανάσταση στους Διαιτολ...

Αυτό το αγόρι που γιορτάζει τη νίκη του απέναντι στον καρκίνο είναι οτι πιο συγκινητικό έχετε δει!

Μετά από ένα δύσκολο χρόνο γεμάτο επισκέψεις στο νοσοκομείο και χημειοθεραπείες, αυτός ο 6χρονος μαχητής, ντύθηκε σουπερ-ήρωας και γιόρτασε τη νίκη του με τον πιο γλυκό τρόπο!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μέσα σε 4 μόλις μήνες, ο Jimmy Spagnolo ανέπτυξε έναν όγκο στον εγκέφαλο και χρειαζόταν χημειοθεραπείες. Ο Jimmy ολοκλήρωσε τον κύκλο των χημειοθεραπειών για να μειώσει το μέγεθος του όγκου και στις 2 Φεβρουαρίου τελείωσε και την τελευταία χημειοθεραπεία. Έτσι, γιόρτασε όπως μόνο ένας 6χρονος θα σκεφτόταν: Έβαλε τη στολή του Superman και χόρεψε!

Με την οικογένεια και το προσωπικό του νοσοκομείου κοντά του, ο Jimmy δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ! Το να βλέπεις ένα μικρό παιδί στην μάχη του με τον καρκίνο δεν είναι ποτέ εύκολο… Αλλά το να το βλέπεις ενώ έχει ήδη νικήσει είναι άξιο θαυμασμού! Συγχαρητήρια στην οικογένεια Spagnolo και στον μικρό τους Superman!

Jimmy finished a yearlong chemotherapy treatment yesterday and rang the bell with his family and the staff to celebrate.

The bell signifies so many emotions – it can signify the sound of tears, strength, fear, courage, doubt, satisfaction, relief and happiness all coming through as one as people around them cheer this accomplishment. The sound of that bell resonates in more ways than one. The emotion in the room is just unbelievable.

You can help kids like Jimmy! Donate today at www.givetochildrens.org/donate.

Follow his journey at I’m praying for Jimmy Spagnolo.

Posted by Children’s Hospital of Pittsburgh of UPMC on Friday, February 3, 2017

Επιμέλεια κειμένου: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×