Αυτή η μικρούλα παίζει πιάνο χωρίς χέρια. Από την ώρα που είδαμε το βίντεο δεν σταματήσαμε να κλαίμε | Sugklonistiko

Αυτή η μικρούλα παίζει πιάνο χωρίς χέρια. Από την ώρα που είδαμε το βίντεο δεν σταματήσαμε να κλαίμε

Smiley face
Η Lorelai Mosnegutu, έχει ζήσει μια ζωή που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να φανταστούν. Γεννήθηκε στη Ρουμανία με σοβαρή σωματική διάπλαση – τόσο σοβαρή, που η μητέρα της την εγκατέλειψε και την άφησε να πεθάνει. Αλλά η ευφυΐα και η αποφασιστικότητα της Lorelai, βοήθησαν στο να γίνει το άτ...

Η Lorelai Mosnegutu, έχει ζήσει μια ζωή που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούσαν να φανταστούν. Γεννήθηκε στη Ρουμανία με σοβαρή σωματική διάπλαση – τόσο σοβαρή, που η μητέρα της την εγκατέλειψε και την άφησε να πεθάνει.

Αλλά η ευφυΐα και η αποφασιστικότητα της Lorelai, βοήθησαν στο να γίνει το άτομο που είναι σήμερα! Ακόμα κι αν δεν έχει χέρια, η Lorelai έχει καταφέρει να καλλιεργήσει μια τρομερή ικανότητα μέσα στα 14 χρόνια της ζωής της.

Αυτή η ικανότητα, της έδωσε την ευκαιρία να πάει στο Got Talent της Ρουμανίας…

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η θετή μητέρα της Lorelai, δεν άφησε τις σωματικές τις αναπηρίες να σταθούν εμπόδιο. Στην ηλικία των έξι μηνών, η μαμά της έβαλε ένα μολύβι στα δάχτυλα των ποδιών της Lorelai και την έσπρωξε στο να εξασκηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο!

Όταν η Lorelai ξεκίνησε το δημοτικό σχολείο, ήξερε ήδη το αλφάβητο! Η ανάγνωση και η γραφή, έρχονταν φυσικά για την Lorelai, η οποία έχει ήδη γράψει 10 βιβλία και έχει αρχίσει να ασχολείται με την τέχνη της ποίησης.

Παρ” όλη την ακαδημαϊκή της επιτυχία και τον προσωπικό της θρίαμβο, τίποτα δεν ξεπερνά το μουσικό της ταλέντο. Με τα πόδια της στα πλήκτρα του πιάνου και το μικρόφωνο στο στόμα, η Lorelai τραγουδάει και παίζει όπως ένας από τους πιο έμπειρους καλλιτέχνες εκεί έξω!

Έτσι, όταν η Lorelai ανέβηκε στη σκηνή του Got Talent της Ρουμανίας, άφησε τους πάντες άφωνους! Ο κριτής Andi Moisescu δήλωσε: «Εγώ δεν σταματάω να παίρνω μαθήματα ζωής σε αυτό το show.»

Παρακολουθήστε την εκπληκτική απόδοση της Lorelai στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×