Αδερφή αποφασίζει να κάνει έκπληξη κάθε φορά που σχολάει ο αδερφός της με σύνδρομο Down και το internet λυγίζει | Sugklonistiko

Αδερφή αποφασίζει να κάνει έκπληξη κάθε φορά που σχολάει ο αδερφός της με σύνδρομο Down και το internet λυγίζει

Smiley face
Οι άνθρωποι λάτρεψαν αυτό το βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η 21χρονη φοιτήτρια Jessica Evans και ο 15χρονος αδερφός της David Evans από τη Georgia των ΗΠΑ. Η Jessica δημιούργησε αυτό το βίντεο που κάνει έκπληξη στον αδερφό της κάθε φορά που αυτός έρχεται από το σχολείο....

Οι άνθρωποι λάτρεψαν αυτό το βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η 21χρονη φοιτήτρια Jessica Evans και ο 15χρονος αδερφός της David Evans από τη Georgia των ΗΠΑ.

Η Jessica δημιούργησε αυτό το βίντεο που κάνει έκπληξη στον αδερφό της κάθε φορά που αυτός έρχεται από το σχολείο. Το βίντεο αυτό έχει ξεπεράσει πλέον τα 170.000 retweets.

«Ξέρει πώς να με κάνει να χαμογελάω όταν είμαι αναστατωμένη και εγώ κάνω το ίδιο γι’αυτόν», είπε η ίδια καθώς περιέγραφε τον καλύτερο φίλο της.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Είναι ολόκληρος ο κόσμος μου για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ

«Ο David είναι 15 χρονών και έχει σύνδρομο Down και είναι μακράν ο μεγαλύτερος θαυμαστής των Georgia Bulldog, αλλά γενικά είναι ίσως το πιο αστείο και πιο ευτυχισμένο πρόσωπο που γνωρίζω».

Η ίδια εξήγησε ότι το πρώτο βίντεο ήταν εκείνο όπου ο David ρίχνει την τσάντα με τα βιβλία του, καθώς δεν ήξερε ότι θα πήγαινε να τον πάρει.

Η Evans δήλωσε: «Ήταν μια από τις πρώτες στιγμές που δεν είχε απολύτως καμία ιδέα ότι έρχομαι στο σπίτι».

«Ήμουν εκεί για να τον παραλάβω από το σχολικό και κρύφτηκα πίσω από τη μαμά μου, ώστε να μη μπορεί να με δει».

Η Evans είπε ότι άρχισε να τραβάει βίντεο τον αδελφό της πριν από ενάμισι χρόνο.

Ο David όταν είδε το βίντεο, το αγάπησε και είπε «hey, αυτός είμαι εγώ!».

Πηγή: ipop.gr

Διαβάστε περισσότερα

×