9χρονο παιδί με σύνδρομο Down τραγουδάει Whitney Houston και γίνεται viral για τον ωραιότερο λόγο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

9χρονο παιδί με σύνδρομο Down τραγουδάει Whitney Houston και γίνεται viral για τον ωραιότερο λόγο

Smiley face
Ένα 9χρονο αγόρι με σύνδρομο Down έχει γίνει viral αφ’ ότου ερμήνευσε ένα αγαπημένο σε όλους κομμάτι της Whitney Houston και η συγκλονιστική ερμηνεία του ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ο Dane Miller από το Τέξας, ερμήνευσε το “I Have Nothing” της Houston, ενώ ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα του, αλλά...

Ένα 9χρονο αγόρι με σύνδρομο Down έχει γίνει viral αφ’ ότου ερμήνευσε ένα αγαπημένο σε όλους κομμάτι της Whitney Houston και η συγκλονιστική ερμηνεία του ανέβηκε στο διαδίκτυο.

Ο Dane Miller από το Τέξας, ερμήνευσε το “I Have Nothing” της Houston, ενώ ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα του, αλλά η μητέρα του, η Danna Miller, είπε ότι ο γιος της τραγουδάει πολύ συχνά.

“Καταλάβαμε ότι του αρέσει η μουσική από τότε που ήταν 2 χρονών,” δήλωσε η Miller στο InsideEdition.com. “Παίζει τύμπανα. Τραγουδάει. Αγαπά τη μουσική. Βάζει όλη του την καρδιά του σε ό, τι κάνει.”

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Miller είπε ότι ο Dane ερωτεύτηκε το συγκεκριμένο τραγούδι από την πρώτη στιγμή που το άκουσε.

“Παρακολουθήσαμε ένα ντοκιμαντέρ με τη Whitney Houston και ο Dawson, ο αδερφός του Dane, κατέβασε αυτό το τραγούδι,” δήλωσε η Miller. “Συνέχισε να παίζει στο αυτοκίνητο γιατί άρεσε πολύ στον Dane.”

Η θεία του Dane, η Jeanne Miller, δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από 10 εκατομμύρια φορές.

Η Danna Miller είπε ότι η ανταπόκριση που είχε το συγκεκριμένο βίντεο από τον κόσμο την έχει συγκινήσει πολύ.

Η οικογένεια Miller δεν γνώριζε μέχρι να γεννηθεί ο Dane ότι είχε σύνδρομο Down, αλλά είπε ότι η παρουσία του στη ζωή τους είναι πλέον απαραίτητη.

“Είναι υγιής και τα πάει καλά με όλους. Είναι η χαρά μας,” δήλωσε η Miller. “Τώρα με το βίντεο μπορούμε να μεταδώσουμε αυτή τη χαρά που ζούμε και στους άλλους.”

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×