8χρονο κορίτσι που πάλεψε σκληρά με σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και νίκησε, πέθανε 4 μήνες μετά στον ύπνο του | Sugklonistiko

8χρονο κορίτσι που πάλεψε σκληρά με σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και νίκησε, πέθανε 4 μήνες μετά στον ύπνο του

Smiley face
Παρόλο που υπέφερε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, αυτό το μικρό κορίτσι δεν έχασε ποτέ την ελπίδα και το θάρρος του. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κέρδισε αυτή τη μορφή καρκίνου. Αλλά μετά από τέσσερις μήνες πλήρους ανάκαμψης, το γενναίο αυτό κορίτσι, δυστυχώς, πέθανε στον ύπνο του. Τον Ιούν...

Παρόλο που υπέφερε από μια σπάνια μορφή καρκίνου, αυτό το μικρό κορίτσι δεν έχασε ποτέ την ελπίδα και το θάρρος του. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που κέρδισε αυτή τη μορφή καρκίνου. Αλλά μετά από τέσσερις μήνες πλήρους ανάκαμψης, το γενναίο αυτό κορίτσι, δυστυχώς, πέθανε στον ύπνο του.

Τον Ιούνιο του 2011, η Claudia Burkill διαγνώστηκε με έναν όγκο στον εγκέφαλο που ονομάζεται Metastatic PineoBlastoma.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Claudia ήταν μόλις πέντε ετών. Ήταν για διακοπές, και η μητέρα της παρατήρησε ότι κάτι πήγαινε στραβά με τη μικρή. Η Claudia αρρώστησε και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι γονείς της δεν πίστευαν την αρχική διάγνωση, γι’ αυτό την πήγαν και σε άλλο νοσοκομείο. Όμως και εκεί οι γιατροί διέγνωσαν έναν επιθετικό όγκο στο κέντρο του εγκεφάλου της.

©Facebook | Claudia’s Causes

Στη συνέχεια, άρχισε ο εξαντλητικός τους αγώνας. Η Claudia ξεκίνησε να υποβάλλεται σε θεραπείες. Ωστόσο, το να ξέρουν οι γονείς ότι το παιδί τους είχε μια τόσο σοβαρή ασθένεια ήταν καταστροφικό γι’ αυτούς. Οι πιθανότητες να ζήσει ήταν ελάχιστες και η οικογένεια είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την κηδεία της.

Αλλά αυτό το κοριτσάκι ήταν μία μαχήτρια.

Οι γιατροί δοκίμασαν μια Ιταλική θεραπεία που περιελάμβανε 44 συνεδρίες ακτινοθεραπείας και μερικές από τις υψηλότερες δόσεις χημειοθεραπείας που χορηγήθηκαν ποτέ σε παιδί της ηλικίας της… και απέδωσε.

Οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια ότι η μικρή θεραπεύθηκε.

Η οικογένεια κατάφερε να συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες λίρες για να βοηθήσει το ερευνητικό κέντρο του Πανεπιστημίου του Nottingham να προχωρήσει στην εύρεση θεραπείας για εγκεφαλικούς όγκους στα παιδιά.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

©Facebook | Claudia’s Cause

Μετά από την τριετή της μάχη, η μητέρα της, η Andrea, έλαβε τελικά ένα απόγευμα Σαββάτου μια κλήση με τα χαρμόσυνα νέα.

Η ανακουφισμένη και χαρούμενη μητέρα έγραψε: «Έχουμε λάβει μόλις το πιο τρομακτικό τηλεφώνημα της ζωής μας… ένα τηλεφώνημα από μία γιατρό, τη γιατρό της Claudia, τη Δρ. Sophie Wilne στις 17.30 το απόγευμα του Σαββάτου».

“Είχαν βγει τα επίσημα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, τα οποία έδειχναν ότι όλα πήγαν καλά!”

“Η CLAUDIA είναι καθαρή… Η CLAUDIA δεν έχει πια ΚΑΡΚΙΝΟ.”

“Η CLAUDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ.”

“Έχει γίνει θαύμα….. Δεν μπορώ να σταματήσω να τρέμω και πρέπει να αποσυνδεθώ… Να αγαπάτε τον εαυτό σας.”

Η οικογένεια ανακοίνωσε τα νέα στη σελίδα τους στο Facebook, την οποία χρησιμοποίησαν για να μαζέψουν τα χρήματα που ήταν απαραίτητα για την έρευνα.

Σε αυτή τη δημοσίευση του Facebook έχουν αντιδράσει περισσότερα από 302.000 άτομα.

Αυτός ο τύπος καρκίνου είναι εξαιρετικά σπάνιος και οι γιατροί βλέπουν μόνο τρεις ή τέσσερις αντίστοιχες περιπτώσεις το χρόνο.

Η ζωή της Claudia ήταν εκτός κινδύνου, αλλά μετά τη θεραπεία υπέστη μια εγκεφαλική βλάβη. Η οικογένεια παρέμεινε αισιόδοξη και πίστευε πως από ‘κει και πέρα ​​η υγεία της θα συνέχιζε να βελτιώνεται. Ήξεραν ότι ήταν μαχήτρια και πως θα τα πήγαινε περίφημα.

©Facebook | Claudia Cause

Η χαρά τους δεν είχε όρια!

«Είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο – η Claudia πιστεύεται ότι είναι το πρώτο μικρό κορίτσι στον κόσμο που επέζησε μετά το pineoblastoma».

©Facebook | Claudia’s Cause

Η σύμβουλος παιδιατρικής ογκολογίας, Δρ. Sophie Wilne, δήλωσε: “Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση καρκίνου, γι’ αυτό χαίρομαι που τρία χρόνια αργότερα η Claudia είναι υγιής.”

“Η τελευταία μαγνητική τομογραφία δεν δείχνει κανέναν όγκο.”

Αλλά…

Αυτό δεν ήταν το τέλος της ιστορίας.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά, η Claudia πέθανε στον ύπνο της.

Η μητέρα της, Andrea, δήλωσε: “Η Claudia πέθανε στον ύπνο της. Παρά τη δύσκολη ασθένειά της, τελικά, ο θάνατός της προκάλεσε ένα απίστευτο σοκ σε όποιον την ήξερε και την αγαπούσε…”

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη, όταν όλα είχαν πάρει τόσο θετική τροπή…

Καλό ταξίδι στο μικρό αγγελούδι… Κουράγιο στους γονείς του…

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×