20χρονη που πέθανε από καρκίνο ευχήθηκε να «πεθάνει όμορφη», τότε η οικογένεια της έκανε κάτι το εκπληκτικό | Sugklonistiko

20χρονη που πέθανε από καρκίνο ευχήθηκε να «πεθάνει όμορφη», τότε η οικογένεια της έκανε κάτι το εκπληκτικό

Smiley face
Αυτό το μοντέλο έμοιαζε με τη Χιονάτη. Περιποιημένη, με μια κορδέλα από μπλε και λευκά λουλούδια στο κεφάλι, ήταν ξαπλωμένη στο ανοιχτό της φέρετρο και περιβαλλόταν από τους αγαπημένους της. Η πανέμορφη Racine Pregunta, από τη Davao City στις Φιλιππίνες, ήταν μόλις 20 ετών όταν, δυστυχώς, απεβίωσε σ...

Αυτό το μοντέλο έμοιαζε με τη Χιονάτη. Περιποιημένη, με μια κορδέλα από μπλε και λευκά λουλούδια στο κεφάλι, ήταν ξαπλωμένη στο ανοιχτό της φέρετρο και περιβαλλόταν από τους αγαπημένους της.

Η πανέμορφη Racine Pregunta, από τη Davao City στις Φιλιππίνες, ήταν μόλις 20 ετών όταν, δυστυχώς, απεβίωσε στις 17 Απριλίου του τρέχοντος έτους, μετά από μια σκληρή μάχη με το οστεοσάρκωμα, έναν τύπο καρκίνου των οστών που κυριολεκτικά κατέστρεψε το σώμα της.

Μόλις πέντε ημέρες πριν από το θάνατό της, στις 12 Απριλίου, η Racine είπε στην αδελφή της Rolyn ότι ήθελε να πεθάνει όμορφη. Αυτή η γενναία νεαρή γυναίκα προγραμμάτισε τη δική της κηδεία με κάθε λεπτομέρεια.

«Αποφάσισα να δημοσιεύσω κάτι στο λογαριασμό της αδελφής μου για το πώς σχεδίαζε την κηδεία της,» δημοσίευσε η Rolyn στη σελίδα της στο Facebook.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτηση έγινε viral και άγγιξε τις καρδιές των αναγνωστών. Πολύς ήταν ο κόσμος που την κοινοποίησε και που μετέφερε τα συλλυπητήριά του στην οικογένειά μας. Πραγματικά, τίποτα δεν έγινε σκόπιμα, το μόνο που ήθελα ήταν να ευχαριστήσω τους φίλους μου που ήταν δίπλα μου.”

Η Racine είχε σχεδιάσει προσεκτικά την κηδεία της. Τα χρώματα που ήθελε να είναι γύρω της ήταν το μοβ, το μπλε και το πράσινο της μέντας. Η οικογένεια παρήγγειλε τα λουλούδια σ’ αυτά τα χρώματα. Οι τελευταίες της επιθυμίες υλοποιήθηκαν από την οικογένειά της, η οποία τη στήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας της.

Η Racine εργάστηκε ως μοντέλο και γνώριζε πολλούς ανθρώπους από το χώρο της τέχνης. Ζήτησε από την προσωπική της make-up artist να τη βάψει, η οποία την περιποιήθηκε άψογα, και με ένα λευκό σατέν φόρεμα, η Racine έφυγε για το μεγάλο της ταξίδι…

Ζήτησε, επίσης, να θαφτεί κοντά τον πατέρα της.

«Σήμερα, τα αιτήματά σου έχουν ολοκληρωθεί, και το μόνο που βλέπω είναι εσένα να χαμογελάς,» έγραψε η αδελφή της στο Facebook.

«Φίλοι και συγγενείς μαζεύτηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στη Racine. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας,» συμπλήρωσε η Rolyn.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×