13χρονος που υπέφερε από τροφικές αλλεργίες πέθανε όταν συμμαθητές του τον ανάγκασαν να φάει τυρί | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

13χρονος που υπέφερε από τροφικές αλλεργίες πέθανε όταν συμμαθητές του τον ανάγκασαν να φάει τυρί

Smiley face
Ένας μαθητής πέθανε τη στιγμή που οι συμμαθητές του τον ανάγκασαν να φάει τυρί ενώ ήταν αλλεργικός. Ο 13χρονος Karan Cheema, ο οποίος είχε αρκετές αλλεργίες, αρρώστησε όταν έφαγε ένα μικρό κομμάτι τυρί. Πήγε στο γραφείο των καθηγητών του σχολείου του, όπου το προσωπικό του έδωσε φαρμακευτική αγωγή ...

Ένας μαθητής πέθανε τη στιγμή που οι συμμαθητές του τον ανάγκασαν να φάει τυρί ενώ ήταν αλλεργικός.

Ο 13χρονος Karan Cheema, ο οποίος είχε αρκετές αλλεργίες, αρρώστησε όταν έφαγε ένα μικρό κομμάτι τυρί.

Πήγε στο γραφείο των καθηγητών του σχολείου του, όπου το προσωπικό του έδωσε φαρμακευτική αγωγή που είχαν φυλαγμένη ειδικά γι’ αυτόν.

Αλλά η κατάσταση του Karan επιδεινώθηκε γρήγορα, γι’ αυτό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το αγόρι και πέθανε την Κυριακή – 12 ημέρες μετά την ημέρα που έφαγε τυρί στο William Perkin School, στο Greenford του Λονδίνου.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Ο καταρρακωμένος πατέρας του, ο 53χρνος Amarjeet Cheema, είπε: «Έπρεπε να τον δω να πεθαίνει. Κανένας γονιός δεν αντέχει να το ζήσει αυτό. Θέλουμε απαντήσεις. Πώς μπόρεσε να συμβεί κάτι τέτοιο;»

Ο τραγικός θάνατος του Karan ερευνάται από έναν ντετέκτιβ.

Ένα 13χρονο κορίτσι συνελήφθη στο σχολείο την ημέρα που ο Karan έφαγε το τυρί με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας.

Η μικρή αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση μέχρι να εξελιχθούν οι έρευνες.

Παρά τις αλλεργίες του, ο Karan, του οποίου το πλήρες όνομα ήταν Karanbir, ήταν δραστήριος και του άρεσε το ποδόσφαιρο και το καράτε.

Ο κ. Cheema είπε: «Ο γιος μου είχε αλλεργίες, αλλά ήταν πολύ προσεκτικός. Είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά ήξερε πώς να τα αποφεύγει.»

«Είχε ένα πολύ λαμπρό μέλλον.Υπάρχουν ένα εκατομμύριο πράγματα που θα μπορούσε να κάνει στη ζωή του. Ήταν ένα φωτεινό, λαμπερό παιδί, ευγενικό και με τρόπους. Είμαστε συντετριμμένοι,» είπε ο πατέρας του. Η μητέρα του Karan, η Rina, είπε: «Θέλω απαντήσεις, θέλω να με πάτε στο σχολείο να μάθω τι συνέβη. Θα ρωτήσω το σχολείο αν ήταν θύμα εκφοβισμού. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι συνέβη. Ήταν ο μονάκριβός μου και είμαι άδεια χωρίς αυτόν.»

Μια μητέρα ισχυρίστηκε ότι οι μαθητές απλά έκαναν πλάκα και πως δεν περίμεναν την τροπή που θα έπαιρνε το αστείο.“Έπαιζαν,” είπε η μητέρα. “Αυτό δεν είναι ο εκφοβισμός. Είναι μόλις 13χρονών παιδιά. Απλώς έπαιζαν.”

Η Διευθύντρια του σχολείου είπε πως το προσωπικό ήταν πλήρως ενημερωμένο για τις αλλεργίες του Karan και ότι του δόθηκε ειδική φαρμακευτική αγωγή πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Και πρόσθεσε: «Ήταν σε θέση να έρθει στο γραφείο του σχολείου για να μας πει ότι νόμιζε ότι είχε μια αλλεργική αντίδραση.»

Δυστυχώς, αυτό είναι άλλο ένα περιστατικό bullying που είχε τραγικό τέλος. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει επιτέλους αυτή η μάστιγα.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×