10 χρόνια πριν ο πρώην φίλος της την βίασε και έριξε οξύ στο πρόσωπο της. Ρίξτε όμως μια ματιά πως είναι σήμερα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

10 χρόνια πριν ο πρώην φίλος της την βίασε και έριξε οξύ στο πρόσωπο της. Ρίξτε όμως μια ματιά πως είναι σήμερα

Smiley face
Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Katie Piper υπέστη τρομακτικά τραύματα στα χέρια κάποιου που ισχυριζόταν ότι την αγαπάει. Η συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που θα μπορούσε να καταστρέψει την ψυχή οποιουδήποτε ανθρώπου. Ωστόσο, η Piper ζει πλέον μια όμορφη ζωή ως ...

Έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που η Katie Piper υπέστη τρομακτικά τραύματα στα χέρια κάποιου που ισχυριζόταν ότι την αγαπάει. Η συναισθηματική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση είναι κάτι που θα μπορούσε να καταστρέψει την ψυχή οποιουδήποτε ανθρώπου.

Ωστόσο, η Piper ζει πλέον μια όμορφη ζωή ως σύζυγος και μητέρα και βοηθάει τους άλλους ανθρώπους να ξεπεράσουν τα τραύματα που αφήνουν πίσω τους οι επιθέσεις με οξύ.

Η Piper, τηλεοπτική παρουσιάστρια και μοντέλο, έβγαινε με τον David Lynch για δύο εβδομάδες ο οποίος την κακοποιούσε σωματικά και συναισθηματικά πριν τη βιάσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου το 2008.

Δύο ημέρες αργότερα την ανάγκασε να πάει σε ένα internet cafe, αφού εκεί είχε βάλει κάποιον να ρίξει θειικό οξύ στο πρόσωπό της.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η επίθεση της άφησε εγκαύματα και της προκάλεσε τύφλωση στο αριστερό της μάτι.

Σύμφωνα με το The Sun, πέρασε δύο μήνες στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να κάνει 40 εγχειρήσεις για να συνέλθει. Επίσης, έπρεπε να φοράει για ένα διάστημα μια πλαστική μάσκα για σχεδόν 24 ώρες την ημέρα.

Αλλά η Piper δεν το έβαλε κάτω.

Περίπου ένα χρόνο αργότερα, ξεκίνησε τον Katie Piper Foundation, έναν οργανισμό που βοηθά τα θύματα επιθέσεων με οξύ να λάβουν τις υπηρεσίες που χρειάζονται, όπως αποκατάσταση μαλλιών, ιατρικά τατουάζ, πλαστικές επεμβάσεις κ.λπ.

Έχει κάνει επίσης ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της και έχει εμφανιστεί σε προγράμματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως το “This Morning” και “Loose Women.” Παρουσίασε τα σόου “Bodyshockers” και “Never Seen a Doctoοr” και λάνσαρε το δικό της show που ονομάζεται “Face to Face”, στο οποίο καλεσμένοι είναι άνθρωποι με δερματικές παθήσεις.

Επίσης, έφτιαξε τη δική της οικογένεια.

Οκτώ χρόνια μετά την επίθεση, το 2016, παντρεύτηκε τον Richard Sutton με τον οποίο έκανε μια κόρη, την Belle.

“Αισθάνομαι τόσο τυχερή που γνώρισα τον σύζυγό μου, είναι ένα δώρο από τον Θεό,” είπε στο Mirror. “Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή μου προς το καλύτερο. Μου έχει χαρίσει την κόρη μου και είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου έχει συμβεί στη ζωή.”

Η Piper λέει στο Mirror ότι ο δρόμος της για ανάκαμψη δεν ήταν ο ευκολότερος.

“Τις πρώτες μέρες δημιουργούσα εμπόδια στο μυαλό μου. Πίστευα ότι δεν μπορώ να επιστρέψω στη δουλειά μου και δεν ένιωθα καθόλου ελκυστική,” είπε. “Όταν ήμουν ελεύθερη και έβγαινα με σύζυγό μου, νόμιζα ότι ‘δεν θα του αρέσω. Δεν θα πάει καλά. Και τότε, ποιο είναι το νόημα;’ Αλλά μετά σκέφτηκα ‘τι έχω να χάσω;’ Οι εμπειρίες μου με έχουν διδάξει ότι η εμπιστοσύνη και η ευτυχία είναι επιλογές ζωής. Δεν είναι τύχη.”

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×