Αυτή είναι η φωτογραφία που σόκαρε το διαδίκτυο… Χειρούργος σωριάζεται στο πάτωμα, μετά από 28 ώρες χειρουργείο! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Αυτή είναι η φωτογραφία που σόκαρε το διαδίκτυο… Χειρούργος σωριάζεται στο πάτωμα, μετά από 28 ώρες χειρουργείο!

Smiley face
Κάποιοι άνθρωποι είναι αφοσιωμένοι στις δουλειές τους όπως αυτός ο άντρας. Αυτός ο χειρούργος από την Κίνα έχει δεχθεί πολύ καλά σχόλια αφού τραβήχτηκε μία φωτογραφία στις 30 Μαρτίου στην οποία κοιμάται στο πάτωμα μετά από μία σειρά επεμβάσεων 28 ωρών. Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλ...

Κάποιοι άνθρωποι είναι αφοσιωμένοι στις δουλειές τους όπως αυτός ο άντρας. Αυτός ο χειρούργος από την Κίνα έχει δεχθεί πολύ καλά σχόλια αφού τραβήχτηκε μία φωτογραφία στις 30 Μαρτίου στην οποία κοιμάται στο πάτωμα μετά από μία σειρά επεμβάσεων 28 ωρών.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σύμφωνα με αναφορές στα social media, μόλις τέλειωσε ο Luo Heng τις επεμβάσεις, τον πήρε αμέσως ο ύπνος στο πάτωμα. Οι εικόνες τραβήχτηκαν στο νοσοκομείο Dingyuan County, στην επαρχεία Anhui της Κίνας. Όλο το βράδυ έκανε 2 επεμβάσεις και άλλες τρεις το επόμενο πρωί.

Αναφορές λένε πως συνολικά δούλεψε 28 ώρες και έκανε 5 επεμβάσεις. Ο κόσμος στα Κινέζικα social media εκθείασε τον χειρούργο για την αφοσίωση και την σκληρή του δουλειά. Άλλοι είπαν πως ένας γιατρός θα πρέπει να ξεκουράζεται αρκετά έτσι ώστε να μπορεί να αποδώσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Εσείς τι πιστεύετε;

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×