Ένας τυφλός σκύλος χάθηκε στα βουνά. Μια εβδομάδα αργότερα ένας γείτονας βλέπει κάτι να κινείται στο βάθος της χαράδρας | Sugklonistiko

Ένας τυφλός σκύλος χάθηκε στα βουνά. Μια εβδομάδα αργότερα ένας γείτονας βλέπει κάτι να κινείται στο βάθος της χαράδρας

Smiley face
Όταν μια οικογένεια από την Καλιφόρνια συνειδητοποίησε ότι ο αγαπημένος τους σκύλος, Sage είχε εξαφανιστεί, ήταν συντετριμμένοι. “Ήταν τρομερό. Απλά δεν ξέραμε πού μπορεί να είναι.” λέει η Beth για το 12χρονο σκυλάκι τους. Η Beth και η οικογένειά της ζουν στα βουνά της Καλιφόρνια κοντά σε πυκνά δάση...

Όταν μια οικογένεια από την Καλιφόρνια συνειδητοποίησε ότι ο αγαπημένος τους σκύλος, Sage είχε εξαφανιστεί, ήταν συντετριμμένοι. “Ήταν τρομερό. Απλά δεν ξέραμε πού μπορεί να είναι.” λέει η Beth για το 12χρονο σκυλάκι τους. Η Beth και η οικογένειά της ζουν στα βουνά της Καλιφόρνια κοντά σε πυκνά δάση και φοβούνταν ότι το σκυλάκι δεν θα κατάφερνε ποτέ να βρει το δρόμο του. “Ξέρετε, είχε κρύο, ήταν αβοήθητη και δεν θα τα κατάφερνε να γυρίσει πίσω μόνη της.”

Δεν φοβούνταν μόνο επειδή η Sage είναι μεγάλη σε ηλικία, αλλά και επειδή είναι τελείως τυφλή. Ένας πρόσφατος όγκος και το γλαύκωμα από το οποίο έπασχε της είχαν στερήσει την όρασή της. Η οικογένεια προσέλαβε ακόμα και έναν σκύλο-ανιχνευτή για να τη βρουν, αλλά 8 μέρες μετά το σκυλάκι τους ήταν άφαντο και οι ελπίδες είχαν αρχίσει να εξανεμίζονται.

Μια εβδομάδα μετά την εξαφάνιση της Sage, ο γείτονας της οικογένειας, Dan Estrada είχε αποφασίσει να βγει μια βόλτα στο δάσος κι αυτό άλλαξε τα πάντα. Καθώς ο Dan περπατούσε με τον φίλο του στο δάσος, άκουσε θόρυβο από το ρυάκι. “Κοίταξα στο ρυάκι και νόμιζα ότι ήταν σωρός από σκουπίδια, αλλά μόλις έριξα μια πιο προσεκτική ματιά κατάλαβα ότι ήταν η Sage.”

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

To σώμα του σκύλου ήταν ακίνητο και ο Dan, βετεράνος πυροσβέστης και φυσικοθεραπευτής, φοβήθηκε πως την είχε βρει πολύ αργά. “Τη στιγμή που την είδα ένιωσα ένα κόμπο στο στομάχι μου και στεναχωρήθηκα πολύ, γιατί νόμιζα ότι ήταν νεκρή.”

Τελικά όμως η Sage είχε κολλήσει στη λάσπη. Το γλιστερό έδαφος την δυσκόλευε να φύγει από το σημείο που είχε παγιδευτεί.

“Έτρεξα κοντά της και βούτηξα στο νερό. Τύλιξα τα χέρια μου γύρω της και την αγκάλιασα. Της έδωσα ένα φιλί και αμέσως σήκωσε το κεφάλι της.”

Μόλις ο Dan κατάλαβε ότι η Sage ήταν ζωντανή, την έβαλε στους ώμους του και την κουβάλησε σπίτι κάνοντας με τα πόδια όλη εκείνη τη μεγάλη διαδρομή από το δάσος.

“Αν μπορούσε ένα σκυλί να χαμογελάσει, πιστεύω εκείνη τη στιγμή θα το έκανε η Sage.” δηλώνει ο διασώστης της.

Η οικογένεια ήταν τρισευτυχισμένη με την επιστροφή της Sage και μάλιστα δώρισαν στο γείτονά τους $1,000 για την καλοσύνη του.

Εκείνος όμως αρνήθηκε την προσφορά τους και το ζευγάρι δώρισε τα μισά λεφτά σε ένα καταφύγιο ζώων και τα υπόλοιπα μισά σε μια ανθρωπιστική οργάνωση. Ο Dan δηλώνει πως το μόνο που θα κρατήσει από αυτή τη διάσωση είναι το μάθημα που του δίδαξε η Sage, κι αυτό είναι όπως λέει να μην τα παρατάμε ποτέ και να ελπίζουμε πάντα.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×