Υιοθετήθηκε ο σκύλος που ζούσε για μήνες δίπλα στον τάφο του ιδιοκτήτη του στην Άρτα | Sugklonistiko

Υιοθετήθηκε ο σκύλος που ζούσε για μήνες δίπλα στον τάφο του ιδιοκτήτη του στην Άρτα

Smiley face
Στο νέο της σπίτι με τη νέα της οικογένεια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η σκυλίτσα που συγκίνησε χιλιάδες φιλόζωους με την αφοσίωσή της καθώς ζούσε για δύο ολόκληρους μήνες δίπλα στον τάφο του κηδεμόνα της στην Άρτα. Τη σκυλίτσα που θρηνούσε με αυτό τον μοναδικό τρόπο την απουσία του δικού της ανθρ...

Στο νέο της σπίτι με τη νέα της οικογένεια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η σκυλίτσα που συγκίνησε χιλιάδες φιλόζωους με την αφοσίωσή της καθώς ζούσε για δύο ολόκληρους μήνες δίπλα στον τάφο του κηδεμόνα της στην Άρτα.

Τη σκυλίτσα που θρηνούσε με αυτό τον μοναδικό τρόπο την απουσία του δικού της ανθρώπου φρόντιζαν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας, οι οποίοι ανησυχούσαν για την τύχη της αφού ήταν μαθημένη να ζει σε σπίτι και δύσκολα θα επιβίωνε μόνη της.

filozoikosomateioartas

Η έκκληση για την υιοθεσία της που απηύθυνε το Φιλοζωικό Σωματείο Άρτας τελικά βρήκε ανταπόκριση και η πανέμορφη σκυλίτσα ξαναβρήκε τη στοργή και την αγάπη που της αξίζει.

filozoikosomateioartas

«Η σκυλίτσα παίρνει πολύ αγάπη από τους νέους της κηδεμόνες. Τους το ανταποδίδει όμως κι εκείνη με τον καλύτερο τρόπο. Τους δίνει συνεχώς φιλιά!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Χρυσούλα και την οικογένεια της που άνοιξαν το σπίτι τους γι’ αυτή τη σκυλίτσα» αναφέρουν οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Άρτας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×