Βρήκε νέα οικογένεια το «Χάτσικο» των Ιωαννίνων | Sugklonistiko

Βρήκε νέα οικογένεια το «Χάτσικο» των Ιωαννίνων

Smiley face
Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από τη στιγμή που η ιστορία έγινε γνωστή μέσω Facebook και το «Χάτσικο» των Ιωαννίνων βρήκε μια νέα οικογένεια. Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Μετά τον θάνατο της γυναίκας που τη φρόντιζε, η Νόρα περιφερόταν ανάμεσα στα μνήματα. Παρόλο που δέχτηκ...

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από τη στιγμή που η ιστορία έγινε γνωστή μέσω Facebook και το «Χάτσικο» των Ιωαννίνων βρήκε μια νέα οικογένεια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μετά τον θάνατο της γυναίκας που τη φρόντιζε, η Νόρα περιφερόταν ανάμεσα στα μνήματα. Παρόλο που δέχτηκε τη φροντίδα από άλλον άνθρωπο που τη μάζεψε από το νεκροταφείο, επέστρεψε πίσω. Η ιστορία της συγκίνησε κατοίκους και επισκέπτες της πόλης. Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του epirus-tv-news.gr, η περιπέτειά της έλαβε αίσιο τέλος.

Αφού μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο με πρωτοβουλία της Animal Action Ioannina, όπου εμβολιάστηκε, αποπαρασιτώθηκε, καλλωπίστηκε και της τοποθετήθηκε microchip, η Νόρα βρήκε στη συνέχεια μια νέα οικογένεια που θα την αγαπά και θα τη νοιάζεται.

Πηγή: athensvoice.gr

Διαβάστε περισσότερα

×