Το σκυλάκι που κάνει την … «προσευχή» του πριν το φαγητό [βίντεο] | Sugklonistiko
μπορε

Το σκυλάκι που κάνει την … «προσευχή» του πριν το φαγητό [βίντεο]

Smiley face
Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της φύσης και μία από τις αναπάντητες ερωτήσεις φιλοσόφων και επιστημόνων είναι αν τα ζώα πιστεύουν και αυτά σε κάποιον θεό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, με το μικρό θρήσκο τετράποδο, το μόνο σίγουρο ότι τα σκυλιά πιστεύουν στα αφεντικά τους, και μάλιστα τυφλά. Όπ...

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της φύσης και μία από τις αναπάντητες ερωτήσεις φιλοσόφων και επιστημόνων είναι αν τα ζώα πιστεύουν και αυτά σε κάποιον θεό. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, με το μικρό θρήσκο τετράποδο, το μόνο σίγουρο ότι τα σκυλιά πιστεύουν στα αφεντικά τους, και μάλιστα τυφλά.

Όπως βλέπουμε το 11 μηνών μικρό Λαμπραντόρ, έχει ήδη εκπαιδευτεί να ακολουθεί το αφεντικό του στην συνήθεια αυτή, να κάνουν δηλαδή μαζί την προσευχή τους πριν ο μικρός σκυλάκος ορμήξει στην τροφή του. Η γλυκύτατη εικόνα του μικρού σκυλιού που σκύβει και αυτό με μεγάλη ευλάβεια απέναντι στην τροφή του είναι πραγματικά απολαυστική.
Όσο για το ερώτημα σε ποιόν θεό πιστεύει, μάλλον μας είναι δύσκολο και σ” αυτή την περίπτωση το μικρό Λαμπραντόρ να μας διαφωτίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δικός του θεός είναι το αφεντικό του, κάτι που όπως φαίνεται δεν τον προβληματίζει καθόλου εφ” όσον καλύπτει την πρώτη και βασική του ανάγκη: τον άρτο (και δη σκυλοτροφή) την επιούσια!

Διαβάστε περισσότερα

×