Θαλάσσια χελώνα δεν μπορούσε να κολυμπήσει επειδή είχε 915 κέρματα στο στομάχι της. Και ξέρετε πως βρέθηκαν εκεί | Sugklonistiko

Θαλάσσια χελώνα δεν μπορούσε να κολυμπήσει επειδή είχε 915 κέρματα στο στομάχι της. Και ξέρετε πως βρέθηκαν εκεί

Smiley face
Kάποια πράγματα μπορεί να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου όμως ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και θάνατο σε ένα άλλο πλάσμα του πλανήτη μας. Στην Ταϊλάνδη, πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται αυτή την λίμνη για να ευχηθούν κάτι και να ρίξουν ένα νόμισμα για να γίνει η ευχή τους πραγματικ...

Kάποια πράγματα μπορεί να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου όμως ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και θάνατο σε ένα άλλο πλάσμα του πλανήτη μας. Στην Ταϊλάνδη, πολλοί άνθρωποι επισκέπτονται αυτή την λίμνη για να ευχηθούν κάτι και να ρίξουν ένα νόμισμα για να γίνει η ευχή τους πραγματικότητα. Όμως κανείς δεν περίμενε πως αυτή τους η πράξη θα είχε άσχημες συνέπειες σε αυτήν την αθώα χελώνα.

Credits: YouTube Screenshot

Κάποιοι γιατροί παρατήρησαν ότι αυτή η 25χρονη πράσινη θαλάσσια χελώνα με το όνομα Osmin δυσκολευόταν να κολυμπήσει κι έτσι, την πήραν σε ένα ιατρείο για να την εξετάσουν. Αφού της έκαναν μια αξονική τομογραφία, είδαν ότι είχε νομίσματα στο στομάχι της! Ένα άλλο σοκ γι’ αυτούς τους γιατρούς ήταν ότι στο στομάχι της χελώνας υπήρχαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 915 νομίσματα!

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Credits: YouTube Screenshot

Η χελώνα έφαγε 5 κιλά νομίσματα τα οποία παρέμειναν στο στομάχι της και της προκάλεσαν προβλήματα. Οι κτηνίατροι πραγματοποίησαν μια 7ωρη εγχείρηση σε αυτή τη χελώνα για να της αφαιρέσουν όλα τα κέρματα.

Credits: YouTube Screenshot

Μετά από έρευνα, οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη χελώνα δεν γνώριζε ότι αυτά ήταν νομίσματα και νόμιζε ότι ήταν φαγώσιμα.

Το τεράστιο βάρος που είχε εξαιτίας αυτών των νομισμάτων την έκανε να πέσει αδύναμη στην ακτή. Η κατάστασή της βελτιώθηκε για λίγο μετά την επέμβαση, όμως η υγεία της επιδεινώθηκε κι αυτό οδήγησε στο θάνατό της.

Credits: YouTube Screenshot

Δυστυχώς, αυτά τα αθώα πλάσματα πέφτουν θύματα των πράξεών μας. Σαν άνθρωποι, πιστεύουμε σε κάποιες προλήψεις όταν ευχόμαστε να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες μας, και μπορεί να μην είναι κακό αυτό, αλλά κάποιες φορές οι πράξεις μας, όσο αθώες κι αν είναι, μπορεί να βλάψουν ένα άλλο πλάσμα. Πρέπει να σκεφτόμαστε πριν πράξουμε οτιδήποτε και να μην ξεχνάμε πως δεν ζούμε μόνοι μας σ’ αυτόν τον πλανήτη.

διαφορετικό

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×