Τέρας δένει το στόμα του σκύλου του με καλώδιο και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook για να του κάνουν like | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Τέρας δένει το στόμα του σκύλου του με καλώδιο και ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook για να του κάνουν like

Smiley face
O Hank ήταν ένα κουτάβι που ανήκε στην Sheela Deskins, κάτοικο του Όρεγκον. Η Sheela αγαπούσε πολύ τον Hank, αλλά σύντομα τα πράγματα θα έπαιρναν μια άσχημη τροπή. Ο σύντροφος της Sheela, ο Matt McMichael, δεν συμπαθούσε τον Hank, καθώς θεωρούσε ότι το κατοικίδιο γαύγιζε υπερβολικά. Ο Matt αποφάσισ...

O Hank ήταν ένα κουτάβι που ανήκε στην Sheela Deskins, κάτοικο του Όρεγκον. Η Sheela αγαπούσε πολύ τον Hank, αλλά σύντομα τα πράγματα θα έπαιρναν μια άσχημη τροπή. Ο σύντροφος της Sheela, ο Matt McMichael, δεν συμπαθούσε τον Hank, καθώς θεωρούσε ότι το κατοικίδιο γαύγιζε υπερβολικά.

Ο Matt αποφάσισε να τερματίσει το γαύγισμα του Hank μια και καλή. Έδεσε τη μουσούδα του ζώου με πλαστικό καλώδιο, που χρησιμοποιείται συχνά για το δέσιμο αντικειμένων. Δυστυχώς για τον Matt, η φωτογραφία του Hank γρήγορα έγινε viral και προκάλεσε την οργή των χρηστών του Διαδικτύου.

Ο Matt αργότερα διέγραψε το λογαριασμό του, εξαιτίας της έντονης αποδοκιμασίας που δέχτηκε. Δυστυχώς όμως ο Matt δεν αντιμετώπισε καμία κατηγορία κακοποίησης για τις αποτρόπαιες πράξεις του. Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος:

 

 

Πηγή : fanpage.gr

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×