«Σούβλισαν» σκυλάκι με σύρματα στο Ηράκλειο Κρήτης | Sugklonistiko

«Σούβλισαν» σκυλάκι με σύρματα στο Ηράκλειο Κρήτης

Smiley face
Ένα σκυλάκι βρήκε μαρτυρικό θάνατο στο Ηράκλειο, στην Κρήτη. Το κείμενο που ακολουθεί, ανήκει στην αναγνώστρια του neakriti.gr, Ν.Π., η οποία βρήκε το άτυχο τετράποδο, και το πήγε σε κτηνίατρο. Δυστυχώς για το σκυλάκι ήταν ήδη αργά, καθώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι για να σωθεί με αποτέλεσμα να αφήσ...

Ένα σκυλάκι βρήκε μαρτυρικό θάνατο στο Ηράκλειο, στην Κρήτη.

Το κείμενο που ακολουθεί, ανήκει στην αναγνώστρια του neakriti.gr, Ν.Π., η οποία βρήκε το άτυχο τετράποδο, και το πήγε σε κτηνίατρο.

Δυστυχώς για το σκυλάκι ήταν ήδη αργά, καθώς δεν μπορούσε να γίνει κάτι για να σωθεί με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά κάτι ανάλογο» είπε η κτηνίατρος, εμφανώς σοκαρισμένη…

«Προχωράς στο δρόμο στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά και βλέπεις ένα μικρό σκυλάκι να περιφέρεται με ένα σύρμα να κρέμεται από την κοιλιά του. Προσπαθείς με καλοπιάσματα και φαγητό να το πλησιάσεις μήπως μπορέσεις να το βοηθήσεις. Το πιάνεις και δε μπορείς από τις πληγές να καταλάβεις που είναι το σύρμα. Το λόγο έχει ο κτηνίατρος ο οποίος ανακαλύπτει ότι το δύστυχο αυτό πλάσμα έχει διαμπερή τραύματα (το έχουν σουβλίσει, δις μάλιστα).

Ο σκοπός επετεύχθη και το δύστυχο αυτό πλάσμα δεν τα κατάφερε να επιβιώσει (τρυπημένο νεφρό, κόκαλο και έντερα)… Αυτό το είδος που σκοτώνει για χόμπυ και ευχαρίστηση και όχι από ανάγκη για επιβίωση, είναι ένα είδος που δυστυχώς για μας τους ανθρώπους, έχει πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια στον πλανήτη. Δεν μπορώ να πω ότι είναι ούτε άνθρωπος ούτε κτήνος, οι 2 λέξεις αυτές δεν του αξίζουν. Το μόνο που εύχομαι είναι να εξαλειφθεί και να πάψει να κυκλοφορεί ανάμεσά μας γιατί πραγματικά νοιώθω πολύ περίεργα να ζω ανάμεσά του…», μας είπε η Ν.Π., η οποία κάλεσε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Κορώνη Μαγαρά που έχουν σκύλο, να προσέχουν τα τετράποδά τους…

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες!

Πηγή: neakriti.gr

Διαβάστε περισσότερα

×