Σοκάρει το βίντεο από τη Σικελία με άλογο να καταρρέει από εξάντληση ενώ σέρνει νυφική άμαξα μέσα στη ζέστη | Sugklonistiko

Σοκάρει το βίντεο από τη Σικελία με άλογο να καταρρέει από εξάντληση ενώ σέρνει νυφική άμαξα μέσα στη ζέστη

Smiley face
Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει ένα άλογο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου λόγω εξάντλησης από την υπερβολική ζέστη. Το άλογο εξαντλήθηκε επειδή προηγουμένως είχε σύρει μια άμαξα που μετέφερε ένα μελλόνυμφο ζευγάρι στην εκκλησία για να παντρευτούν. Το...

Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και δείχνει ένα άλογο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου λόγω εξάντλησης από την υπερβολική ζέστη. Το άλογο εξαντλήθηκε επειδή προηγουμένως είχε σύρει μια άμαξα που μετέφερε ένα μελλόνυμφο ζευγάρι στην εκκλησία για να παντρευτούν.

Το περιστατικό συνέβη έξω από εκκλησία στην πόλη Borgetto της Σικελίας και μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων απειλούν με μηνύσεις για την κακοποίηση του ζώου. Στο βίντεο φαίνεται το λευκό άλογο ξαπλωμένο στο δρόμο, εντελώς ανήμπορο να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, ενώ γύρω του υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι -ανάμεσά τους ο γαμπρός και ο οδηγός της άμαξας- που προσπαθούν να το βοηθήσουν και να το απαλλάξουν από την στολισμένη για το γάμο, άμαξα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, το ζώο κατέρρευσε επειδή εξαντλήθηκε σέρνοντας την άμαξα μέσα στον καυτό ήλιο. Πληροφορίες αναφέρουν δε, πως το βάρος όλων των επιβατών της άμαξας, στην οποία ήταν δεμένο, ξεπερνούσε συνολικά τα 400 κιλά.

Εκπρόσωπος της Italian Nucleus Operational Protection of Animals, που σχεδιάζει να κινηθεί νομικά, ανέφερε: «Έχουμε ήδη απευθυνθεί στις αρχές για να μάθουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή το άλογο».

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο, που τραβήχτηκε από γειτονικό διαμέρισμα:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×