Σκύλος έχει τύψεις «έκλεψε» το σάντουιτς και το κρύβει ολόκληρο στο στόμα για να μην τον καταλάβουν | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σκύλος έχει τύψεις «έκλεψε» το σάντουιτς και το κρύβει ολόκληρο στο στόμα για να μην τον καταλάβουν

Smiley face
Όταν κάνουμε κάτι και μας πιάνουν στα πράσα, ο καθένας από εμάς αντιδρά με διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι σταματάνε αυτό που κάνουν και ζητάνε αμέσως συγγνώμη για την πράξη τους, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να φύγουν και να αποφύγουν τον οποιονδήποτε καυγά.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κι...

Όταν κάνουμε κάτι και μας πιάνουν στα πράσα, ο καθένας από εμάς αντιδρά με διαφορετικό τρόπο. Κάποιοι σταματάνε αυτό που κάνουν και ζητάνε αμέσως συγγνώμη για την πράξη τους, ενώ κάποιοι άλλοι προσπαθούν να φύγουν και να αποφύγουν τον οποιονδήποτε καυγά.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί που αρνούνται τα πάντα, άσχετα από το πόσο εμφανές είναι αυτό που κάνουν. Σε αυτήν ακριβώς την τελευταία περίπτωση εντάσσεται ο σκύλος που θα δείτε παρακάτω. Προσπαθεί να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία μέσα στο στόμα του!

Μόλις, η ιδιοκτήτρια του κατάλαβε, ότι έλειπε το σάντουιτς της από το τραπέζι, αμέσως υποπτεύθηκε τον σκύλο της, που την κοιτούσε με το πιο αθώο βλέμμα που υπάρχει. Όταν τον ρώτησε “Τι απέγινε το σάντουιτς”, ο σκύλος γύρισε το κεφάλι του από την άλλη. Τότε, κατάλαβε, ότι ο σκύλος της ήταν ένοχος και μάλιστα έκρυβε τα αποδεικτικά στοιχεία στο στόμα του. Λίγο αργότερο, ο χαριτωμένος σκύλος φτύνει το σάντουιτς από το στόμα του, απαλλάσσοντας τον εαυτό του από τις τύψεις και δίνοντας πίσω στην ιδιοκτήτριά του το σάντουιτς της. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

Απολαύστε τον χαριτωμένο σκύλο παρακάτω και πάρτε ιδέες για το πως να αντιδράσετε σε ανάλογες καταστάσεις!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×