Σκίουρος και άνθρωπος γίνονται οι καλύτεροι φίλοι | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Σκίουρος και άνθρωπος γίνονται οι καλύτεροι φίλοι

Smiley face
Ο Πωλ Γουίλιαμς, ένας σκηνοθέτης που εργάζεται στο BBC Wildlife , βρήκε τον Ρομπ καθώς περπατούσε στο δάσος. Με την πρώτη ματιά νόμιζε ότι το μικρό σκιουράκι ήταν νεκρό. Όταν πλησίασε όμως λίγο περισσότερο, το είδε να προσπαθεί με πολύ κόπο να κινήσει το σώμα του. Ο σκηνοθέτης πήρε το μικρό πλάσμα,...

Ο Πωλ Γουίλιαμς, ένας σκηνοθέτης που εργάζεται στο BBC Wildlife , βρήκε τον Ρομπ καθώς περπατούσε στο δάσος. Με την πρώτη ματιά νόμιζε ότι το μικρό σκιουράκι ήταν νεκρό. Όταν πλησίασε όμως λίγο περισσότερο, το είδε να προσπαθεί με πολύ κόπο να κινήσει το σώμα του.

Ο σκηνοθέτης πήρε το μικρό πλάσμα, το τύλιξε με ένα ρούχο του για να το ζεστάνει και το άφησε σε ένα ασφαλές σημείο κοντά σε ένα δέντρο, ελπίζοντας ότι θα το βρει η μητέρα του. Όταν όμως ξαναγύρισε το πρωί για να δει τι απέγινε το μικρό σκιουράκι, το είδε ακριβώς στο ίδιο σημείο που το είχε αφήσει.

Ο πεισματάρης σκηνοθέτης δεν το έβαλε κάτω. Επέστρεψε στο συνεργείο του BBC και δανείστηκε μια κάμερα θερμικής απεικόνισης για να αναζητήσει στα δέντρα πιθανές φωλιές σκίουρων. Αφού απέτυχε και με αυτό το τρόπο να εντοπίσει την μητέρα του Ρομπ αποφάσισε να τον βοηθήσει ο ίδιος να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Τον τάιζε και τον φρόντιζε ενώ ταυτόχρονα τον φωτογράφιζε σε κάθε πιθανή και απίθανη πόζα!

Ώσπου ήρθε η δύσκολη μέρα του αποχωρισμού. Ο Πωλ έπρεπε να πει στον μικρό του φίλο αντίο και να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο μικρός Ρομπ παρέμεινε σε ένα υψηλής κατηγορίας ξενοδοχείο στη Σρι Λάνκα, που θα τον τον φροντίζει μέχρι να είναι έτοιμος να ζήσει μόνος του στη φύση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×