Πυροσβέστες έσωσαν γουρουνάκια από πυρκαγιά και ο ιδιοκτήτης τα έκανε λουκάνικα και τα σέρβιρε στους πυροσβέστες να τους ευχαριστήσει | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Πυροσβέστες έσωσαν γουρουνάκια από πυρκαγιά και ο ιδιοκτήτης τα έκανε λουκάνικα και τα σέρβιρε στους πυροσβέστες να τους ευχαριστήσει

Smiley face
Μια ομάδα πυροσβεστών έσωσε 18 γουρουνάκια από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον αχυρώνα τους στο Wiltshire. Τα γουρουνάκια και οι δύο χοιρομητέρες διασώθηκαν από τους πυροσβέστες τον Φεβρουάριο όταν 60 τόνοι σανού έπιασαν φωτιά. Ευτυχώς, τα μικρά γουρουνάκια σώθηκαν. Τι τυχερά που ήταν, θα σκεφτόταν κ...

Μια ομάδα πυροσβεστών έσωσε 18 γουρουνάκια από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον αχυρώνα τους στο Wiltshire.

Τα γουρουνάκια και οι δύο χοιρομητέρες διασώθηκαν από τους πυροσβέστες τον Φεβρουάριο όταν 60 τόνοι σανού έπιασαν φωτιά.

Ευτυχώς, τα μικρά γουρουνάκια σώθηκαν. Τι τυχερά που ήταν, θα σκεφτόταν κανείς.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πώς, όμως, ο αγρότης Rachel Rivers ευχαρίστησε την ομάδα από το Πυροσβεστικό Σταθμό του Pewsey; Φτιάχνοντας λουκάνικα από τα διασωθέντα ζώα!

Ναι. Κι όμως, συνέβη.

Σύμφωνα με το BBC, τα ζώα που εκτρέφονταν για το κρέας τους είχαν μπροστά τους έξι μήνες μέχρι τη σφαγή.

Όταν πέρασαν οι 6 μήνες, όμως, έγιναν λουκάνικα για να ευχαριστήσει ο ιδιοκτήτης τους τους πυροσβέστες που τα έσωσε.

“Ήθελα να τους ευχαριστήσω και τους υποσχέθηκα τότε ότι θα τους έφτιαχνα λουκάνικα απ’ αυτά τα ζώα, τα οποία άρεσαν σε όλους,” είπε ο αγρότης Rachel.

“Έδωσα σε αυτά τα ζώα την καλύτερη ποιότητα ζωής που θα μπορούσα να τους δώσω μέχρι τη στιγμή που πήγαν για σφαγή.”

“Μπορεί να νιώθετε λυπημένοι για το τέλος τους… αλλά το να τα προσφέρουμε στους πυροσβέστες ήταν ένας καλός τρόπος να τους πούμε ‘ευχαριστώ.’”

Ένας εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Wiltshire, δήλωσε : “Ευχαριστούμε τον αγρότη για τη γενναιοδωρία του, μπορούμε να πούμε ότι τα λουκάνικα ήταν φανταστικά”.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×