«Πού είναι εκείνος ο λευκός άγγελος που ήταν πάντα στο πλάι μου, που συνεχώς μου έλεγε πως θα τα καταφέρω, πως όλα θα πάνε καλά;» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

«Πού είναι εκείνος ο λευκός άγγελος που ήταν πάντα στο πλάι μου, που συνεχώς μου έλεγε πως θα τα καταφέρω, πως όλα θα πάνε καλά;»

Smiley face
Mια όμορφη ιστορία που επιβεβαιώνει την αιώνια σχέση ανθρώπου και σκύλου, όπως αυτή μας είναι γνωστή από τον Αργό του μυθικού Οδυσσέα, αλιεύσαμε στο facebook. Ηλικιωμένη γυναίκα βγαίνοντας από το κώμα ζήτησε να δει το «λευκό άγγελο» που επί ένα μήνα την είχε στην αγκαλιά του λέγοντάς της πως όλα θα ...

Mια όμορφη ιστορία που επιβεβαιώνει την αιώνια σχέση ανθρώπου και σκύλου, όπως αυτή μας είναι γνωστή από τον Αργό του μυθικού Οδυσσέα, αλιεύσαμε στο facebook.

Ηλικιωμένη γυναίκα βγαίνοντας από το κώμα ζήτησε να δει το «λευκό άγγελο» που επί ένα μήνα την είχε στην αγκαλιά του λέγοντάς της πως όλα θα πάνε καλά.

Ο γλυκός λευκός άγγελος ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που στάθηκε στο πλευρό του ανθρώπου που τον έσωσε, δίνοντάς του δύναμη, αποδεικνύοντας πως η πίστη και η αγάπη μπορούν να καταφέρουν όλα εκείνα που σε εμάς τους ανθρώπους μοιάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η Francisca Romero, μία γιαγιά 70 ετών, είχε βρει στους δρόμους μόνη και αβοήθητη την αδέσποτη σκυλίτσα Amanda. Η σκυλίτσα έγινε αμέσως μέλος της οικογένειας, έπαιζε με τα παιδιά και τα εγγόνια της Francisca. Η ηλικιωμένη γυναίκα αν και ήταν υγιέστατη μία ημέρα αρρώστησε και έπεσε σε κώμα. Τα παιδιά της την κράτησαν στο σπίτι, μετά από σύσταση των ιατρών που θεώρησαν πως η γυναίκα σύντομα θα πέθαινε και δεν υπήρχε κανένας λόγος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η μικρή, αδέσποτη Amanda, δεν πίστεψε κανέναν τους και από τη στιγμή που η αγαπημένη της Francisca έπεσε σε κώμα ζούσε μόνο για εκείνη. Σταμάτησε να παίζει, έτρωγε λίγο και στην συνέχεια περνούσε όλες τις ώρες της ημέρας κρατώντας στην αγκαλιά της την γιαγιούλα.

Η κόρη της Francisca είχε δηλώσει:

«Η μητέρα μου αν και ήταν ηλικιωμένη ήταν υγιέστατη, όμως ξαφνικά έπεσε σε κώμα. Οι γιατροί μάς είπαν πως ήταν θέμα χρόνου, θα πέθαινε σύντομα. Την κρατήσαμε σπίτι, εκείνη σε κώμα και όλοι εμείς απελπισμένοι, μόνο η Amanda έμοιαζε ήρεμη.

Δεν έφυγε στιγμή από το πλάι της, ακουμπούσε το κεφαλάκι της δίπλα στο δικό της και έτσι περνούσαν οι μέρες.

Έναν ολόκληρο μήνα μετά η μητέρα μου ξύπνησε από το κώμα. Άνοιξε τα μάτια και με το χέρι της έμοιαζε να καλεί κάποιον. Πλησίασα και την ρώτησα ποιον ζητούσε, ποιον έψαχνε και τότε εκείνη μου είπε: «Πού είναι εκείνος ο λευκός άγγελος που ήταν πάντα στο πλάι μου, που συνεχώς μου έλεγε πως θα τα καταφέρω, πως όλα θα πάνε καλά;» και εγώ τότε της έδειξα την γλυκιά μας Amanda και της είπα: «εδώ είναι, ήταν και θα είναι για πάντα δίπλα μας»».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×