Πολύ καλό σκυλί σώζει ανθρώπους από τα συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό στο Μεξικό | Sugklonistiko

Πολύ καλό σκυλί σώζει ανθρώπους από τα συντρίμμια μετά τον φονικό σεισμό στο Μεξικό

Smiley face
Τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανασύρει όσους έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια μετά από το σεισμό που έπληξε το Μεξικό, ενισχύει η Frida, ένα λαμπραντόρ που ανήκει στο μεξικανικό ναυτικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Frida έχει ανασύρει κατά τη διάρκεια της καριέρας της 52 ανθρώπους, εκ των οποίων οι ...

Τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ανασύρει όσους έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια μετά από το σεισμό που έπληξε το Μεξικό, ενισχύει η Frida, ένα λαμπραντόρ που ανήκει στο μεξικανικό ναυτικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Frida έχει ανασύρει κατά τη διάρκεια της καριέρας της 52 ανθρώπους, εκ των οποίων οι 12 ήταν ακόμα εν ζωή. Αυτή τη φορά δεν έχει σημειωθεί ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που έχει ανασύρει. Η συμβολή της, ωστόσο, ήταν τέτοια ώστε να την αναφέρει σε tweet του ο Πρόεδρος του Μεξικό, Ενρίκε Πένια Νιέτο: «Αυτή είναι η Frida, ανήκει στη SEMAR [μεξικανικό ναυτικό] και έχει βοηθήσει στη διάσωση 52 ζωών σε διάφορες φυσικές καταστροφές σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο»

Πέραν της αναφοράς του Προέδρου, το twitter έχει γεμίσει με αναρτήσεις που ευχαριστούν τη Frida για τη συμβολή της.


Υπενθυμίζουμε, ότι μέσα σε δύο εβδομάδες έχουν σημειωθεί δύο μεγάλης έντασης σεισμοί στο Μεξικό, με τον πρώτο να υπολογίζεται στα 8.2 ρίχτερ και τον δεύτερο στα 7.1. Οι νεκροί ξεπερνούν τους 200, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και δεκάδες παιδιά, ενώ περισσότερα από 400 κτίρια έχουν καταρρεύσει.
σκο

σκο1

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×