Πιτ Μπουλ που σώθηκε από ρινγκ αγώνων, περνάει τις μέρες του αγκαλιάζοντας γατάκια | Sugklonistiko

Πιτ Μπουλ που σώθηκε από ρινγκ αγώνων, περνάει τις μέρες του αγκαλιάζοντας γατάκια

Smiley face
Τι κοινό έχει ένα πίτμπουλ και μία πολύ γνωστή γεύση παγωτού; Λοιπόν, και τα δύο ονομάζονται Cherry Garcia και είναι και τα δύο σούπερ γλυκά. Κοιτάξτε τον πώς αγκαλιάζει αυτά τα γατάκια! Παρόλο που το να αγαπάει είναι στη φύση του, ωστόσο, ο Cherry δεν είχε πάντοτε τη δυνατότητα να το εκφράσει, επει...

Τι κοινό έχει ένα πίτμπουλ και μία πολύ γνωστή γεύση παγωτού; Λοιπόν, και τα δύο ονομάζονται Cherry Garcia και είναι και τα δύο σούπερ γλυκά. Κοιτάξτε τον πώς αγκαλιάζει αυτά τα γατάκια!

Παρόλο που το να αγαπάει είναι στη φύση του, ωστόσο, ο Cherry δεν είχε πάντοτε τη δυνατότητα να το εκφράσει, επειδή ήταν κάποτε μέρος του περίφημου ρινγκ αγώνων του Michael Vick, πριν τελικά διασωθεί και επιστρέψει σε μία φυσιολογική ζωή. Ο Vick ήταν ένας επιθετικός της NFL, ο οποίος κρίθηκε ένοχος το 2007 επειδή ανάγκαζε τα σκυλιά να πολεμήσουν μεταξύ τους, στο σπίτι του, στη Βιρτζίνια. Περισσότερα από 50 σκυλιά απομακρύνθηκαν από την προστασία του και ο Cherry Garcia ήταν ένα απ’ αυτά. Ήταν μόνο το πρώτο βήμα σε ένα μακρύ δρόμο προς την ανάκαμψη, καθώς το καημένο το σκυλί ήταν άσχημα τραυματισμένο. Όμως, υιοθετήθηκε από μια αγαπημένη οικογένεια το 2010 και τώρα περνά τις ημέρες του με κολύμπι, αγκαλιές και παρέα με γατάκια.

Το BarkPost τίμησε πρόσφατα τον Cherry ως μέρος της “Καλύτερης Ημέρας του Σκύλου.” Για 24 ώρες, στο προνομιούχο σκυλί, δόθηκε όλη η αγάπη και η προσοχή που κάθε σκυλί θα ευχόταν να είχε. Δείτε και μόνοι σας στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Cherry Garcia, το pit bull που διασώθηκε από το ρινγκ αγώνων του Michael Vick το 2007.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Αλλά όπως βλέπετε, ο Cherry είναι αγαπησιάρης, δεν είναι μαχητής. Δείτε τον πώς είναι με αυτά τα γατάκια!

“Ο Cherry αγαπάει τα γατάκια του. Έχει δύο γάτες τώρα και λατρεύει να παίζει μαζί τους.” είπε ο ιδιοκτήτης του Cherry, Paul Fiaccone, στο BarkPost.

Όταν βρίσκεται με γατάκια είναι ήρεμος.

Σίγουρα θα ήθελε να είναι μπέιμπι σίτερ για γατάκια έστω για μια μέρα.

Ο Cherry έπρεπε να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα επανένταξης μετά την διάσωσή του.

Αλλά το 2010 υιοθετήθηκε από μία αγαπημένη οικογένεια που τον έκανε να είναι ο εαυτός του.

Δείτε το βίντεο από την καλύτερη ημέρα του Cherry Garcia:

διαφορετικό

 

 

Διαβάστε περισσότερα

×