Ο μπέμπης νυστάζει τόσο πολύ που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Προσέξτε όμως πως αντιδρά ο σκύλος | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Ο μπέμπης νυστάζει τόσο πολύ που δεν μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Προσέξτε όμως πως αντιδρά ο σκύλος

Smiley face
Αυτό το νυσταγμένο αγοράκι, με το ζόρι μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Ο σκύλος από την άλλη πλευρά, κρατά σταθερό το βλέμμα του στο αγόρι. Ντυμένο με τη ζεστή του πιτζάμα, αυτό το μικρό αγόρι, ήταν έτοιμο για ύπνο. Προσπάθησε τόσο σκληρά να μείνει ξύπνιο, όμως οι προσπάθειές του απέτυχαν. ...

Αυτό το νυσταγμένο αγοράκι, με το ζόρι μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Ο σκύλος από την άλλη πλευρά, κρατά σταθερό το βλέμμα του στο αγόρι.

Ντυμένο με τη ζεστή του πιτζάμα, αυτό το μικρό αγόρι, ήταν έτοιμο για ύπνο. Προσπάθησε τόσο σκληρά να μείνει ξύπνιο, όμως οι προσπάθειές του απέτυχαν. Κάθονταν στο πάτωμα προσπαθώντας να μην κοιμηθεί, αλλά έχανε ενέργεια σε κάθε δευτερόλεπτο.

Ο σκύλος παρατηρούσε που ο μικρός έγερνε εμπρός και πίσω και σχεδόν έπεφτε, αλλά ήταν το υπεύθυνο σκυλί που έμενε στο πλάι του μικρού αγοριού. Όταν το μικρό αγόρι χρειάζονταν την επιβεβαίωση ότι ήταν ακόμη ξύπνιο και ότι κάποιος ήταν ακόμα εκεί, ο σκύλος ήταν ο πιστός φίλος που έμεινε δίπλα του. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το μικρό αγόρι, είναι τα πάντα για το κατοικίδιο ζώο του. Είναι δύο δεμένοι φίλοι.

Όταν το μικρό αγόρι τελικά πέφτει για ύπνο, συμβαίνει το αδιανόητο. Ο σκύλος είναι σε ετοιμότητα να τον υποστηρίξει. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πώς το αγοράκι αποκοιμιέται στην πλάτη του σκύλου.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×