Νευριασμένος σκαντζόχοιρος παγιδεύτηκε σε μπάλα από πηλό και δεν άφηνε κανέναν να τον σώσει | Sugklonistiko

Νευριασμένος σκαντζόχοιρος παγιδεύτηκε σε μπάλα από πηλό και δεν άφηνε κανέναν να τον σώσει

Smiley face
Ένας άτυχος μικρός σκαντζόχοιρος διασώθηκε μετά από συνάντηση με επιθετικό σκύλο, που τον μετέτρεψε κυριολεκτικά σε πέτρα. Το κακόμοιρο ζώο, που βρέθηκε στο Τσίτσεστερ της Αγγλίας, μετέτρεψε τον εαυτό του σε αμυντική μπάλα, όταν αισθάνθηκε το τετράποδο να πλησιάζει. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον σκύ...

Ένας άτυχος μικρός σκαντζόχοιρος διασώθηκε μετά από συνάντηση με επιθετικό σκύλο, που τον μετέτρεψε κυριολεκτικά σε πέτρα. Το κακόμοιρο ζώο, που βρέθηκε στο Τσίτσεστερ της Αγγλίας, μετέτρεψε τον εαυτό του σε αμυντική μπάλα, όταν αισθάνθηκε το τετράποδο να πλησιάζει. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον σκύλο να τον κυλίσει σε βρεγμένο πηλό.

Όταν ο πηλός στερεοποιήθηκε, δυσκόλευε μέχρι και την αναπνοή του και έβαλε σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή. «Μετά βίας μπορούσες να καταλάβεις ότι κάτι υπήρχε εκεί όταν φτάσαμε, αλλά μπορούσαμε να δούμε ότι ανέπνεε, ένας θεός ξέρει πώς. Έμοιαζε πολύ αναστατωμένος και θυμωμένος», ανέφερε το Νοσοκομείο Άγριας Ζωής που τον φιλοξένησε.

Αν και θυμωμένος, το προσωπικό συνέχισε την προσπάθεια καθαρισμού του. «Αφαιρέσαμε το μεγαλύτερο ποσοστό του πηλού, αλλά θα τον αφήσουμε να ηρεμήσει τη νύχτα και θα συνεχίσουμε τον καθαρισμό το πρωί, γιατί κρύωσε και θύμωσε πολύ. Προς το παρόν τρώει το φαγητό του και νιώθει αυτολύπηση.» Σταδιακά άρχισε να νιώθει καλύτερα και ανοίχτηκε μάλιστα στους διασώστες του. Τελικά αφέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον, για να αντιμετωπίσει νέες περιπέτειες. Καλή σου τύχη, μικρέ!

Ένας άτυχος μικρός σκαντζόχοιρος διασώθηκε μετά από συνάντηση με επιθετικό σκύλο, που τον μετέτρεψε κυριολεκτικά σε πέτρα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το κακόμοιρο ζώο μετέτρεψε τον εαυτό του σε αμυντική μπάλα, όταν αισθάνθηκε το τετράποδο να πλησιάζει.

Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τον σκύλο να τον κυλίσει σε βρεγμένο πηλό.

Όταν ο πηλός στερεοποιήθηκε, δυσκόλευε μέχρι και την αναπνοή του και έβαλε σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

«Αφαιρέσαμε το μεγαλύτερο ποσοστό του πηλού, αλλά… κρύωσε και θύμωσε πολύ.»

«Προς το παρόν τρώει το φαγητό του και νιώθει αυτολύπηση.»

Σταδιακά άρχισε να νιώθει καλύτερα και αφέθηκε στο φυσικό του περιβάλλον, για νέες περιπέτειες.

[Brent Lodge Wildlife Hospital] [Facebook] [honesttopaws]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×