Κοριτσάκι που επέζησε από πυρκαγιά υιοθέτησε κουτάβι με εγκαύματα και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Κοριτσάκι που επέζησε από πυρκαγιά υιοθέτησε κουτάβι με εγκαύματα και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι

Smiley face
Όταν ήταν μόλις ενός έτους, η Chloe Levenson από το San Francisco, είχε πάθει ένα ατύχημα που την είχε αφήσει με πολύ σοβαρά εγκαύματα. Παρόλο που οι ουλές έγιναν λιγότερο ορατές με τα χρόνια, η τραυματική αυτή εμπειρία είχε αφήσει τα σημάδια της. Στο μεταξύ, τα χρόνια περνούσαν και η Chloe μεγάλων...

Όταν ήταν μόλις ενός έτους, η Chloe Levenson από το San Francisco, είχε πάθει ένα ατύχημα που την είχε αφήσει με πολύ σοβαρά εγκαύματα. Παρόλο που οι ουλές έγιναν λιγότερο ορατές με τα χρόνια, η τραυματική αυτή εμπειρία είχε αφήσει τα σημάδια της.

Στο μεταξύ, τα χρόνια περνούσαν και η Chloe μεγάλωνε. Σαν έφηβη ήθελε έναν σκύλο και παρακαλούσε την μητέρα της, Τoby, για να της πάρει. Για πολλούς μήνες δεν συμφωνούσαν. Μέχρι που έλαβαν μία απίστευτη κλήση από το νοσοκομείο που την είχε χειρουργήσει πριν όλα αυτά τα χρόνια.

Υπήρχε ένα εγκαταλειμμένο κουτάβι που υπέφερε από πολύ σοβαρά εγκαύματα. Τότε, οι Levensons κατάλαβαν αμέσως πως αυτός θα γινόταν ο σκύλος τους. O Fireman (πυροσβέστης), το κουτάβι, έμενε με την παρένθετη μαμά του, Kristy Keusch.Η Kristy και το καταφύγιο που το έσωσαν, κατάλαβαν πως το σκυλί αυτό χρειαζόταν μία ιδιαίτερη οικογένεια που να τον καταλαβαίνει και έτσι επικοινώνησαν με το τμήμα εγκαυμάτων του νοσοκομείου.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×