Κενυάτης καθημερινά οδηγεί στην έρημο για να προσφέρει νερό στα άγρια ζώα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Κενυάτης καθημερινά οδηγεί στην έρημο για να προσφέρει νερό στα άγρια ζώα

Smiley face
Ο Πάτρικ Κιλόνζο Μουαλούα, είναι γνωστός ως ο άνθρωπος του νερό. Μεταφέρει νερό στα άγρια πλάσματα που ζουν στα ξηρά εδάφη του Εθνικού Πάρκου Τσάβο Γουέστ της Κένυας. Ο άνδρας, είναι αγρότης αρακά στο χωριό του και η ιδέα του καθαρού νερού, ήρθε στο μυαλό του, αφού είδε τις ολέθριες συνέπειες που έχ...

Ο Πάτρικ Κιλόνζο Μουαλούα, είναι γνωστός ως ο άνθρωπος του νερό. Μεταφέρει νερό στα άγρια πλάσματα που ζουν στα ξηρά εδάφη του Εθνικού Πάρκου Τσάβο Γουέστ της Κένυας. Ο άνδρας, είναι αγρότης αρακά στο χωριό του και η ιδέα του καθαρού νερού, ήρθε στο μυαλό του, αφού είδε τις ολέθριες συνέπειες που έχει η υπερθέρμανση του πλανήτη στη γη της Κένυας. «Δεν δεχόμαστε βροχή, όπως παλαιότερα. Οπότε, ξεκίνησα να δίνω νερό στα ζώα γιατί σκέφτηκα πως αν δεν το κάνω, θα πεθάνουν».

Ο Πάτρικ περνά λίγες ώρες οδηγώντας κάθε μέρα για να γεμίσει τις ξεραμένες τρύπες με το σωτήριο νερό. Κάθε φορά που εμφανίζεται με το φορτηγό του που χωρά 11.356 λίτρα καθαρού νερού, οι ελέφαντες, τα βουβάλια, οι αντιλόπες και οι ζέβρες, εμφανίζονται.

«Δεν υπάρχει καθόλου νερό, οπότε τα ζώα εξαρτώνται από τους ανθρώπους. Αν δεν τα βοηθήσουμε, θα πεθάνουν», αναφέρει ο ίδιος και συμπληρώνει: «Χθες βράδυ, βρήκα 500 βουβάλια να περιμένουν στην τρύπα του νερού. Όταν έφτασα, μπορούσαν να το μυρίσουν. Ξεκίνησαν να πίνουν και ήταν ενθουσιασμένα».

Το πάθος του άνδρα για την άγρια ζωή, ενέπνευσε μερικές γυναίκες στην Αμερική, να δημιουργήσουν μια σελίδα που ονομάζεται «GoFoundMe» για τον Πάτρικ. Ο ίδιος, εξακολουθεί να φροντίζει τα ζώα όσο μπορεί.

Ο Πάτρικ Κιλόνζο Μουαλούα, ή αλλιώς, ο άνθρωπος του νερό. Μεταφέρει νερό στα άγρια πλάσματα που ζουν σε ξηρά εδάφη της Κένυας.

Facebook

Ο άνδρας, είναι αγρότης αρακά στο χωριό του και είδε τις ολέθριες συνέπειες που έχει η υπερθέρμανση του πλανήτη στα άγρια ζώα της Κένυας.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Facebook

«Δεν δεχόμαστε βροχή, όπως παλαιότερα. Οπότε, ξεκίνησα να δίνω νερό στα ζώα…»

Facebook

«Γιατί σκέφτηκα πως αν δεν το κάνουμε αυτό, θα πεθάνουν.»

Facebook

Ο Πάτρικ περνά λίγες ώρες οδηγώντας κάθε μέρα για να γεμίσει τις ξεραμένες τρύπες με το σωτήριο νερό.

Facebook

Κάθε φορά που εμφανίζεται με το φορτηγό του που χωρά 11.356 λίτρα καθαρού νερού, τα ζώα εμφανίζονται.

Facebook

«Δεν υπάρχει καθόλου νερό, οπότε τα ζώα εξαρτώνται από τους ανθρώπους.»

Facebook

 «Χθες βράδυ, βρήκα 500 βουβάλια να περιμένουν στην τρύπα του νερού. Όταν έφτασα, μπορούσαν να το μυρίσουν.»

Facebook

«Ξεκίνησαν να πίνουν νερό όσο ήμουν εκεί, και ήταν ενθουσιασμένα.»

Facebook

Το πάθος του άνδρα για την άγρια ζωή, ενέπνευσε μερικές γυναίκες στην Αμερική, να δημιουργήσουν τη σελίδα «GoFoundMe» για τον Πάτρικ.

Facebook

Ο ίδιος, εξακολουθεί να φροντίζει τα ζώα όσο μπορεί.

Facebook
[Facebook] [GoFundMe] [thedodo]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×