Ιδιοκτήτης σκύλων έφτιαξε παιδική χαρά με ιδιωτική πισίνα για τα 4 σκυλιά του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Ιδιοκτήτης σκύλων έφτιαξε παιδική χαρά με ιδιωτική πισίνα για τα 4 σκυλιά του

Smiley face
Γνωρίστε τον Άαρον Φρανκς, έναν άνδρα από την Πενσυλβάνια που ζει με τέσσερα σκυλιά – την Τέσα, τον Μπρούνο, τον Κούπερ και τη Μία. Πριν από λίγα χρόνια, ο Φρανκς είχε μια εκπληκτική ιδέα για τα σκυλιά του. Έτσι, μετέτρεψε την αυλή του σε μια παιδική χαρά για σκύλους. «Τους δίνω τροφή και νερό και τ...

Γνωρίστε τον Άαρον Φρανκς, έναν άνδρα από την Πενσυλβάνια που ζει με τέσσερα σκυλιά – την Τέσα, τον Μπρούνο, τον Κούπερ και τη Μία. Πριν από λίγα χρόνια, ο Φρανκς είχε μια εκπληκτική ιδέα για τα σκυλιά του. Έτσι, μετέτρεψε την αυλή του σε μια παιδική χαρά για σκύλους.

«Τους δίνω τροφή και νερό και τα βγάζω βόλτα καθημερινά. Κάνουν τις ασκήσεις τους, αλλά στο τέλος της ημέρας αισθάνομαι ότι αυτό δεν είναι αρκετό «, δήλωσε ο Φρανκς στο The Dodo. «Ένιωσα ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος να δείξω την αγάπη μου για αυτά. Με κάνει να αισθάνομαι καλά που μπόρεσα να κάνω κάτι τέτοιο για τα σκυλιά μου.»

«Εργάστηκα πάνω σε αυτό σιγά σιγά, μερικές φορές μόνο λίγες μέρες το μήνα. Κάθε φορά που έπαιρνα μερικά επιπλέον χρήματα, πήγαινα να προσθέσω κάτι ακόμα», λέει ο Φρανκ.

Σήμερα, η παιδική χαρά έχει τρία επίπεδα, πολλά διασκεδαστικά πράγματα που μπορούν να κάνουν, ακόμα και μια πισίνα με θέμα τους πειρατές για να δροσίζονται. Ω, και το βράδυ, όλο αυτό φωτίζεται.

«Το αγαπούν», είπε ο Φρανκς. «Τα δύο μεγαλύτερα σκυλιά μου ξεκουράζονται εκεί ή παίζουν τριγύρω. Πλέον έχουν μια άνεση ακόμα, όπου μπορούν να δουν πέρα ​​από το φράχτη. Για τα δύο νεότερα, είναι σαν ένας χώρος για παιχνίδι. Πηγαίνουν κάτω πηδώντας και παίζοντας ή ανεβαίνουν στις κούνιες. Είναι πολύ ωραία.»

Γνωρίστε τον Άαρον Φρανκς, έναν άντρα από την Πενσυλβάνια που ζει με τέσσερα σκυλιά

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Πριν από λίγα χρόνια, άρχισε να μετατρέπει την αυλή του σε μια παιδική χαρά για τους σκύλους του

«Τους δίνω τροφή και νερό και τα βγάζω βόλτα καθημερινά… Αλλά ένιωθα ότι αυτό δεν είναι αρκετό»

«Ένιωσα ότι (η παιδική χαρά) θα ήταν ένας καλός τρόπος να δείξω την αγάπη μου γι’ αυτά»

Σήμερα η παιδική χαρά έχει τρία επίπεδα, πολλά διασκεδαστικά πράγματα να κάνουν, ακόμη και μια πισίνα με θέμα τους πειρατές

Και, βέβαια, ένα μέρος για να κάνουν τα σκυλιά τη «δουλειά» τους…

Προφανώς, ήταν μια επιτυχία για τα σκυλιά και αγαπούν απόλυτα την παιδική χαρά τους

«Πηγαίνουν κάτω πηδώντας και παίζοντας ή ανεβαίνουν στις κούνιες. Είναι πολύ ωραία.»

[The Dodo]

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×