Είχε κλειδώσει τον στόχο του και ήταν έτοιμος να πυροβολήσει το ελάφι. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Είχε κλειδώσει τον στόχο του και ήταν έτοιμος να πυροβολήσει το ελάφι. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα!

Smiley face
Ο Brian Powers περπατούσε μια μέρα ήσυχα στο δάσος του Wisconsin, οπλισμένος με το τουφέκι και με το κινητό του. Φορούσε παραλλαγή και ένα πορτοκαλί μπουφάν ασφαλείας. Είχε βγει για να κυνηγήσει ελάφια και να απολαύσει την φύση. Αυτό που είδε όμως ξαφνικά σε μεγάλη απόσταση ανησύχησε τον έμπειρο κυν...

Ο Brian Powers περπατούσε μια μέρα ήσυχα στο δάσος του Wisconsin, οπλισμένος με το τουφέκι και με το κινητό του. Φορούσε παραλλαγή και ένα πορτοκαλί μπουφάν ασφαλείας. Είχε βγει για να κυνηγήσει ελάφια και να απολαύσει την φύση. Αυτό που είδε όμως ξαφνικά σε μεγάλη απόσταση ανησύχησε τον έμπειρο κυνηγό.

Έχοντας το όπλο έτοιμο για να πυροβολήσει το επόμενο ελάφι που θα έβλεπε, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που εμφανίστηκε μπροστά του. Ήταν ένα εντυπωσιακό αρσενικό ελάφι το οποίο δεν είχε βγάλει ακόμα κέρατα. Αλλά υπήρχε κάτι το διαφορετικό σε αυτό το ελάφι που τράβηξε το βλέμμα του Brian.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Όταν εντόπισε το ελάφι, ο Brian αποφάσισε να μην το πυροβολήσει. Κι αυτό γιατί φορούσε ένα έντονο πορτοκαλί φουλάρι γύρω από το λαιμό του. Κάποιος μάλλον το είχε βάλει για να το προστατέψει.

Το έντονο πορτοκαλί είναι το χρώμα ασφαλείας των κυνηγών. Βοηθά όσους κυνηγάνε, τους κυνηγετικούς σκύλους και όσους πηγαίνουν βόλτες στην εξοχή ώστε να ξεχωρίζουν ανάμεσα στα δέντρα και να μην τους πυροβολήσουν.

Έτσι ο Brian έβγαλε το κινητό του. Άρχισε να τραβάει βίντεο το ελάφι. Το βίντεο του έχει εντυπωσιάσει πολλούς θεατές. «Ξαφνικά, έρχεται ένα ελάφι με πορτοκαλί κασκόλ. Και απλά συνέχισε να περπατάει. Σκέφτηκα, “Μάλλον είναι κατοικίδιο κάποιου ή το ταΐζει και το φροντίζει”.

Όταν έφτασε απέναντι μου στον δρόμο, σταμάτησε, γύρισε και με κοίταξε. Είπα, “Ουάου, είναι απίστευτο”, έτσι το φώναξα και ήρθε.» Το ελάφι ήταν φιλικό κι έτσι ο Brian πιστεύει ότι είναι ορφανό και κάποιος το μεγαλώνει σαν κατοικίδιο. Δεν ήταν δειλό και έμεινε με τον Brian για 10 λεπτά.

Τον άφησε ακόμη και να χαϊδέψει το κεφάλι του. Τελικά έφυγε και γύρισε αργότερα το απόγευμα. Αλλά πριν φύγει ξανά, ο Brian του έδωσε μια συμβουλή: «Το κεφάλι χαμηλά, φίλε. Βεβαιώσου ότι ο κόσμος βλέπει το πορτοκαλί.»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×