Για έναν ολόκληρο χρόνο έψαχνε το χαμένο του σκύλο. Δύο ημέρες πριν του κάνουν ευθανασία, τον βρήκε και του έσωσε τη ζωή | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Για έναν ολόκληρο χρόνο έψαχνε το χαμένο του σκύλο. Δύο ημέρες πριν του κάνουν ευθανασία, τον βρήκε και του έσωσε τη ζωή

Smiley face
O Titan, το αγαπημένο pit bull του Barry Gearhart, κλάπηκε από το πίσω κάθισμα του φορτηγού του έναν χρόνο πριν. Η μέρα που χάθηκε ο Titan ήταν η χειρότερη για τον Barry και έκλαιγε για πολλά βράδια. Παρ’όλο που ο Gearhart δεν μπορούσε να βρει τον Titan, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα ότι θα έβλεπε τον μ...

O Titan, το αγαπημένο pit bull του Barry Gearhart, κλάπηκε από το πίσω κάθισμα του φορτηγού του έναν χρόνο πριν. Η μέρα που χάθηκε ο Titan ήταν η χειρότερη για τον Barry και έκλαιγε για πολλά βράδια. Παρ’όλο που ο Gearhart δεν μπορούσε να βρει τον Titan, δεν έχασε ποτέ την ελπίδα ότι θα έβλεπε τον μαλλιαρό του φίλο ξανά μια μέρα.

Πέρασε ένας χρόνος, αλλά ο Gearhart δεν σταμάτησε να τον αναζητά. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Facebook, ελπίζοντας ότι κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. Τότε είδε την φωτογραφία μια εθελόντρια και σκέφτηκε ότι ένα pit bull στο καταφύγιο της έμοιαζε με τον Titan.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

O σκύλος, τον οποίο είχαν ονομάζει Hank ήταν ηλικιωμένος και έκανε μαθήματα κοινωνικοποίησης, αλλά δεν κατάφερναν να τον κάνουν να συμπεριφερθεί όπως ήθελαν. Ήταν σχεδιασμένο να του κάνουν ευθανασία σε δύο μέρες.

Ο Gearhart πήγε αμέσως στο καταφύγιο και ανακάλυψε ότι ο “Hank” ήταν στην πραγματικότητα ο Titan! Η συγκινητική τους επανένωση τραβήχτηκε σε βίντεο και ο Titan αναγνώρισε τον ιδιοκτήτη του αμέσως.

Ευτυχώς που ο Gearhart αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του Titan σαν τελευταία προσπάθεια για να το βρει, διαφορετικά δεν θα ήταν μαζί σήμερα.

Δείτε την επανένωση τους στο βίντεο:

Πηγή : fanpage.gr

<

Διαβάστε περισσότερα

×