Έγκυος μητέρα πλησιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της στο τζάμι και η αντίδραση του ουραγκοτάγκου την κάνει να ξεσπάσει σε δάκρυα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Έγκυος μητέρα πλησιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της στο τζάμι και η αντίδραση του ουραγκοτάγκου την κάνει να ξεσπάσει σε δάκρυα

Smiley face
Η Morgain Cole Abbot είναι μια έγκυος που πήρε την έκπληξη της ζωής της όταν επισκέφθηκε το ζωολογικό κήπο Colchester στο Essex, στην Αγγλία. Χάζευε έναν 48χρονο ουραγκοτάγκο που ονομάζεται Rajang όταν ακούμπησε την κοιλιά της στο τζάμι και τράβηξε την προσοχή του. Δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του...

Η Morgain Cole Abbot είναι μια έγκυος που πήρε την έκπληξη της ζωής της όταν επισκέφθηκε το ζωολογικό κήπο Colchester στο Essex, στην Αγγλία. Χάζευε έναν 48χρονο ουραγκοτάγκο που ονομάζεται Rajang όταν ακούμπησε την κοιλιά της στο τζάμι και τράβηξε την προσοχή του. Δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από την κοιλιά της και ξαφνικά, μάλιστα, ο Rajang φίλησε το τζάμι στο σημείο της κοιλιάς, συγκινώντας απίστευτα την έγκυο κοπέλα.

Αδιαμφισβήτητα, οι ουραγκοτάγκοι είναι πανέξυπνα ζώα, αλλά σε κάτι τέτοιες στιγμές, θυμόμαστε πόσα κοινά έχουμε μαζί τους. Από όλα τα ζώα, πρόκειται για ένα θηλαστικό που αντιλαμβάνεται πλήρως το θαύμα της εγκυμοσύνης και της γέννησης.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

“Νιώθω πως θα βάλω τα κλάματα,” είπε η Morgain.

H Morgain λέει πως ο ουραγκοτάγκος αντιλήφθηκε αμέσως ότι ήταν έγκυος και άρχισε να δείχνει την κοιλιά της μόλις στάθηκε δίπλα στο τζάμι. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος ουραγκοτάγκος αντιδρά έτσι με μια έγκυο. Το ίδιο είχε κάνει με την Kayley Bethany.

“Δεν το πιστεύω ότι έσκυψε για να φιλήσει την κοιλιά μου. Ήταν απίστευτο και έδειξε πόσο έξυπνος είναι. Ήξερε αμέσως ότι είμαι έγκυος και έστειλε το σήμα του.”

Η μητέρα συγκινήθηκε τόσο από το συμβάν που εκείνη και ο άντρας της ξεκίνησαν ένα έρανο για το Ίδρυμα Ουραγκοτάγκων.

“Ελπίζω να υπάρξουν δωρεές. Αν κάθε άτομο έδινε έστω ένα cent, θα μαζευόταν ένα αρκετά καλό ποσό για αυτόν τον καλό σκοπό.” λέει η Morgain.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα

×