Εγκαταλελειμμένο κουτάβι βρίσκει τον καλύτερό του φίλο στο πρόσωπο ενός παιδιού | Sugklonistiko

Εγκαταλελειμμένο κουτάβι βρίσκει τον καλύτερό του φίλο στο πρόσωπο ενός παιδιού

Smiley face
Εγκαταλελειμμένο κουτάβι βρίσκει τον καλύτερό του φίλο στο πρόσωπο ενός παιδιού Ο Justin, που ξεκίνησε την ζωή του στην άκρη ενός δρόμου, όπου εγκαταλείφθηκε μαζί με τα 8 αδέρφια του, δεν είχε εύκολο ξεκίνημα. Παρόλα αυτά βέβαια, το ημίαιμο κόλι – γκόλντεν ριτρίβερ – λαμπραντόρ κέρδισε μια ευκαιρία ...

Εγκαταλελειμμένο κουτάβι βρίσκει τον καλύτερό του φίλο στο πρόσωπο ενός παιδιού

Ο Justin, που ξεκίνησε την ζωή του στην άκρη ενός δρόμου, όπου εγκαταλείφθηκε μαζί με τα 8 αδέρφια του, δεν είχε εύκολο ξεκίνημα. Παρόλα αυτά βέβαια, το ημίαιμο κόλι – γκόλντεν ριτρίβερ – λαμπραντόρ κέρδισε μια ευκαιρία στη ζωή από τον Daniel Hill και την γυναίκα του Callie από την Λουιζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών. Έξι χρόνια αργότερα, ο Justin δε βρήκε μόνο μια οικογένεια που τον αγαπούσε αλλά και τον καλύτερο φίλο του, την μικρή Emmy Hill, κόρη του ζευγαριού, που σύντομα κλείνει τα 4.

“Στην αρχή, τα σκυλιά μας (το ζευγάρι έχει και ένα Αυστραλιανό ποιμενικό, την Jasmine) ήταν περίεργα και συνάμα είχαν μανία να την μυρίζουν” λέει ο Daniel. “Από ένα σημείο και μετά, έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Ο Justin ειδικά, παρόλο που είναι πλέον 40 κιλά, λατρεύει να κάθεται μαζί μας και να αφήνει την Emmy να σκαρφαλώσει πάνω του. Παίζουν μαζί όλη τη μέρα.”

Και απ’ ότι φαίνεται, εκτός του ότι ένα σκυλάκι σώθηκε από τους δρόμους, ακόμα ένα παιδί θα μάθει από μικρό την πραγματική αγάπη!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook

Μοιράσου το Μοιράσου το

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

#1 #2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×