Δίνει στον Μικρό Γιο της την Αγγαρεία να Ταΐσει τα Σκυλιά. Πως Αντιδράει ο Μικρός; Αξιαγάπητο! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
χειτ

Δίνει στον Μικρό Γιο της την Αγγαρεία να Ταΐσει τα Σκυλιά. Πως Αντιδράει ο Μικρός; Αξιαγάπητο!

Smiley face
Μερικές φορές λίγη υπευθυνότητα κάνει θαύματα στην συμπεριφορά των παιδιών. Όταν τα παιδιά νιώθουν ότι είναι χρήσιμα και ότι οι πράξεις τους κάνουν τη διαφορά, τότε νιώθουν σημαντικά. Όταν μια μαμά ήθελε να μάθει στον μικρό γιος της πως να ταΐζει τα σκυλάκια τους, του το έδειξε και αποφάσισε να τον...

Μερικές φορές λίγη υπευθυνότητα κάνει θαύματα στην συμπεριφορά των παιδιών. Όταν τα παιδιά νιώθουν ότι είναι χρήσιμα και ότι οι πράξεις τους κάνουν τη διαφορά, τότε νιώθουν σημαντικά.

Όταν μια μαμά ήθελε να μάθει στον μικρό γιος της πως να ταΐζει τα σκυλάκια τους, του το έδειξε και αποφάσισε να τον αφήσει να το δοκιμάσει και ο ίδιος. Την είχε δει να το κάνει αμέτρητες φορές στο παρελθόν, αλλά δεν περίμενε μια τέτοια χαριτωμένη αντίδραση από τον γιο και τα σκυλιά μπροστά στην κάμερα!

Μόλις η μαμά αφήνει τον γιο της να αναλάβει το τάισμα, το μικρό αγοράκι ανοίγει τον χώρο όπου τρώνε στα τέσσερα σκυλάκια ράτσας Corgi. Τα ζώα γνωρίζοντας την διαδικασία, τρέχει το καθένα στο κελί του.

Το αγοράκι βάζει μπροστά από το καθένα το έτοιμο μπολάκι με σκυλοτροφή και τα αξιαγάπητα σκυλάκια ξεκινούν να τρώνε.

Η αντίδραση του μικρού αγοριού στο τέλος του βίντεο είναι ανεκτίμητη. Κοιτάζει προς το μέρος της μητέρας του, ότι έκανε σωστά τη δουλειά του. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Διαβάστε περισσότερα

×