Αγρότης νομίζει ότι η έγκυος προβατίνα του θα γεννήσει 3 μωρά αλλά όταν η γέννα ξεκινά, χάνει το μέτρημα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Αγρότης νομίζει ότι η έγκυος προβατίνα του θα γεννήσει 3 μωρά αλλά όταν η γέννα ξεκινά, χάνει το μέτρημα

Smiley face
Ο 51χρονος αγρότης Raymond Brindley μπορεί να έχει στην κατοχή του 400 πρόβατα, ωστόσο, δεν είχε δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Όταν μία από τις προβατίνες του έμεινε έγκυος, νόμιζε ότι περίμενε τρίδυμα. Όμως η προβατίνα του γέννησε όχι τρία, όχι τέσσερα, ούτε πέντε, αλλά έξι μικρά προβατάκια! Τα μ...

Ο 51χρονος αγρότης Raymond Brindley μπορεί να έχει στην κατοχή του 400 πρόβατα, ωστόσο, δεν είχε δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Όταν μία από τις προβατίνες του έμεινε έγκυος, νόμιζε ότι περίμενε τρίδυμα. Όμως η προβατίνα του γέννησε όχι τρία, όχι τέσσερα, ούτε πέντε, αλλά έξι μικρά προβατάκια! Τα μισά ήταν λευκά και τα άλλα μισά ήταν μαύρα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Βοήθησα στη γέννα των τριών, αλλά στη συνέχεια συνειδητοποίησα πως έβγαιναν ακόμα δύο,» είπε ο Raymond στο SWNS. «Σκέφτηκα,“πέντε πρέπει να είναι.” Αλλά τελικά, υπήρχε και ένα έκτο.»

Ο αγρότης από το Ηνωμένο Βασίλειο εργάζεται 15 ώρες την ημέρα για να συντηρήσει το τεράστιο κοπάδι του. Η μεγαλύτερη γέννα που είχε πριν από αυτήν ήταν τετράδυμα.

Τα μωρά γεννήθηκαν στα τέλη του Απριλίου του 2017, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να βγουν έξω και να παίξουν, λόγω του κρύου καιρού.

“Είχα ακούσει να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο πριν 20 χρόνια. Ποτέ μου, όμως, δεν περίμενα ότι θα συνέβαινε στο δικό μου κοπάδι,” είπε.

διαφορετικό

 

Διαβάστε περισσότερα

×