Αυτός ο σκύλος ένιωθε τόσο μόνος που πήδηξε το φράχτη για να αγκαλιάσει τον φίλο του | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Αυτός ο σκύλος ένιωθε τόσο μόνος που πήδηξε το φράχτη για να αγκαλιάσει τον φίλο του

Smiley face
Αυτό το σκυλί δημιούργησε μία νέα φιλία με ένα σκυλί από τη γειτονιά του, και μερικές φορές το σκάει από το σπίτι του για να το βρει και να τ’ αγκαλιάσει! Ένα κίτρινο Λαμπραντόρ που ονομάζεται Messy ζει στην Ταϊλάνδη με την ιδιοκτήτριά του, Oranit Kittragul. Ακριβώς στο απέναντι σπίτι ζει ένα χάσκι ...

Αυτό το σκυλί δημιούργησε μία νέα φιλία με ένα σκυλί από τη γειτονιά του, και μερικές φορές το σκάει από το σπίτι του για να το βρει και να τ’ αγκαλιάσει!

Ένα κίτρινο Λαμπραντόρ που ονομάζεται Messy ζει στην Ταϊλάνδη με την ιδιοκτήτριά του, Oranit Kittragul. Ακριβώς στο απέναντι σπίτι ζει ένα χάσκι που ονομάζεται Audi. Μια μέρα, η Kittragul είδε ένα συγκινητικό σκηνικό με αυτά τα δυο γλυκά σκυλιά.

Credit: Facebook | Oranit Kittragul

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Credit: Facebook | Oranit Kittragul

Ο ιδιοκτήτης του Audi συχνά λείπει από το σπίτι λόγω εργασίας, γεγονός που κάνει τον Audi ανήσυχο όταν είναι μόνος του. “Όταν αισθάνεται μόνος και κλαίει, ζητώ πάντα από το σκυλί μου να πάει να τον δει και να του μιλήσει. Το σκυλί μου απλά τον κοιτάει από το φράχτη μου και κάποια στιγμή γαβγίζει στον Audi. Δεν ξέρω πώς επικοινωνούν, αλλά ο Audi σταματά να κλαίει,” δήλωσε η Kittragul στο The Dodo.

Credit: Facebook | Oranit Kittragul

Η φιλία των σκύλων άρχισε από τότε. Μια μέρα, ο ιδιοκτήτης του Audi άφησε κατά λάθος την πόρτα του ανοιχτή όταν πήγε στη δουλειά. Αυτό έδωσε στο μοναχικό χάσκι την ευκαιρία να δραπετεύσει, όχι να φύγει από το σπίτι, αλλά να περάσει το δρόμο και να αγκαλιάσει τον καλύτερό του φίλο, τη Messy!

Credit: Facebook | Oranit Kittragul

Η Kittragul είδε τον Audi να σκαρφαλώνει στο φράκτη της και τη Messy να τον χαιρετάει βιαστικά. “Έτρεξε στο σκύλο μου και αγκάλιασαν ο ένας τον άλλο,” είπε, και τράβηξε μια φωτογραφία από τη συγκινητική αυτή στιγμή.

Credit: Facebook | Oranit Kittragul

Αν και ήταν μια σύντομη αγκαλιά, η Kittragul συνειδητοποίησε ότι η απόσταση μεταξύ των σπιτιών δεν αποτελεί εμπόδιο για τα δύο σκυλιά να αγκαλιάσουν το ένα το άλλο.

Credit: Facebook | Oranit Kittragul

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×