Αδέσποτος σκύλος «λιώνει» στα χέρια ενός άντρα μόλις του δίνει μια αγκαλιά | Sugklonistiko

Αδέσποτος σκύλος «λιώνει» στα χέρια ενός άντρα μόλις του δίνει μια αγκαλιά

Smiley face
Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα γεμάτη με εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα σκυλιά. Πολλά είναι κακοποιημένα, σε κακή κατάσταση, και περιφέρονται στους δρόμους και τις παραλίες ψάχνοντας για φαγητό. Τα περισσότερα σκυλιά εγκαταλείπονται από τους ιδιοκτήτες τους είτε γιατί δεν τα θεωρούν πια διασκεδαστικά ή επ...

Η Ταϊλάνδη είναι μια χώρα γεμάτη με εγκαταλελειμμένα και αδέσποτα σκυλιά. Πολλά είναι κακοποιημένα, σε κακή κατάσταση, και περιφέρονται στους δρόμους και τις παραλίες ψάχνοντας για φαγητό. Τα περισσότερα σκυλιά εγκαταλείπονται από τους ιδιοκτήτες τους είτε γιατί δεν τα θεωρούν πια διασκεδαστικά ή επειδή δεν έχουν χρήματα για να τα φροντίσουν.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Σε αυτό το βίντεο με τίτλο «Η πρώτη Αγκαλιά», ένας νεαρός άνδρας με το όνομα Sorasart Wisetsin βάζει σαν στόχο να δείξει αγάπη και στοργή στα αδέσποτα ζώα και να ευαισθητοποιήσει τους ιδιοκτήτες σκύλων να φροντίσουν τα ζώα τους όπως τους αξίζει.

Ο Wisetsin έσωσε δύο αδέσποτα σκυλιά από τους δρόμους, το ένα εκ των οποίων το ονόμασε Gluta, και από τότε βοηθάει τα αδέσποτα σκυλιά στην κοινότητά του. Τα κάνει μπάνιο, τα φροντίζει, και τους δίνει πολλές αγκαλιές τις οποίες τα σκυλιά φαίνεται να απολαμβάνουν!

Αυτό που θέλει να μας δείξει είναι ότι ένα ελάχιστο δείγμα αγάπης και προσοχής σε αυτά τα πλάσματα, μπορεί να κάνει τη διαφορά…

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×