Αδέσποτος σκύλος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς. Με πολλή αγάπη και φροντίδα όμως, όλα άλλαξαν | Sugklonistiko

Αδέσποτος σκύλος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς. Με πολλή αγάπη και φροντίδα όμως, όλα άλλαξαν

Smiley face
Κάποιοι άνθρωποι μάλλον δεν είναι γραφτό να φροντίζουν ζώα και αυτή η ιστορία το αποδεικνύει. Διασώστες ζώων βρήκαν ένα εγκαταλειμμένο σκυλί να περιπλανιέται στους δρόμους του Τέξας. Το ζώο είχε χάσει τη μισή του μύτη και το στόμα του είχε διαλυθεί. Φαινόταν πολύ επικίνδυνο αλλά περιπλανιόταν μπερδε...

Κάποιοι άνθρωποι μάλλον δεν είναι γραφτό να φροντίζουν ζώα και αυτή η ιστορία το αποδεικνύει. Διασώστες ζώων βρήκαν ένα εγκαταλειμμένο σκυλί να περιπλανιέται στους δρόμους του Τέξας. Το ζώο είχε χάσει τη μισή του μύτη και το στόμα του είχε διαλυθεί. Φαινόταν πολύ επικίνδυνο αλλά περιπλανιόταν μπερδεμένο και αβοήθητο.

Είδαν πως το σκυλί το έλεγαν Bjarni και πως δεν ήταν αδέσποτο, αλλά ένα ζώο που είχε ξεφύγει.

Όταν όμως επικοινώνησαν με την οικογένειά του, τους είπαν πως δεν ήθελαν πίσω το σκυλί λόγω της εμφάνισής του. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πώς τραυματίστηκε, αλλά μάλλον θα ήταν το αποτέλεσμα μάχης με ένα άλλο σκυλί.

Οι διασώστες είχαν νευριάσει πολύ με την οικογένεια και αποφάσισαν να πάρουν τον σκύλο στο καταφύγιο για αδέσποτα ζώα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Μετά, επικοινώνησαν με την Anne Graber, ιδρύτρια της οργάνωσης για την προστασία των ζώων «St. Francis” Angels.“ Εκείνη κατάλαβε πως ο Bjarni δυσκολευόταν πολύ να αναπνεύσει λόγω της μύτης του. Οι εθελοντές στο καταφύγιο τον είχαν ήδη ερωτευτεί και έλεγαν τα καλύτερα.

Τελικά το ίδρυμα St. Francis” Angels αποφάσισε να φροντίσει τα έξοδα για να γίνει η επέμβαση στη μύτη του. Είχαν πολλές ελπίδες πως τελικά θα έβρισκε ένα σπίτι να τον αγαπάει όπως είναι και σίγουρα το άξιζε…

Ο Bjarni πήρε μερικές δύσκολες ανάσες πριν μπει στο χειρουργείο. Μέσα, του έκαναν μεταμόσχευση δέρματος και αναδόμηση της μύτης του.

Όταν τελικά ξύπνησε, φαινόταν πολύ μπερδεμένος: μπορούσε να μυρίσει, να γλύψει και να πιει κανονικά ξανά! Πέρασε αρκετό καιρό φορώντας το κολάρο όμως για να μην ξύνει τις πληγές του.

Αλλά σύντομα, του αφαίρεσαν το κολάρο και μπορούσε να χαμογελάει ξανά. Το μόνο που χρειαζόταν είναι ένα σπίτι να τον αγαπάει και να τον φροντίζει.

Αλλά ευτυχώς, λύθηκε και αυτό το θέμα και τώρα είναι πολύ χαρούμενος μαζί με την οικογένεια που τον υιοθέτησε.

Είναι πολύ όμορφο το γεγονός πως όλα είχαν αίσιο τέλος, ειδικά μετά από όσα πέρασε!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα

×