Ο καλύτερος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2016 είναι στην Ελλάδα | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
p1b2ama86813o41eduk8u12ek1otaq_944x449

Ο καλύτερος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2016 είναι στην Ελλάδα

Smiley face
Ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet δημοσίευσε τη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για τη χρονιά, που σε λίγο θα φύγει. Μπορεί το 2016 σιγά σιγά να φτάνει προς το τέλος του, όμως οι λίστες του τώρα αρχίζουν. Μαζί με τον απολογισμό της χρονιάς, που τελειώνει, σειρά παίρνουν και οι ταξιδιωτικοί πρ...

Ο ταξιδιωτικός οδηγός Lonely Planet δημοσίευσε τη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για τη χρονιά, που σε λίγο θα φύγει.
Μπορεί το 2016 σιγά σιγά να φτάνει προς το τέλος του, όμως οι λίστες του τώρα αρχίζουν. Μαζί με τον απολογισμό της χρονιάς, που τελειώνει, σειρά παίρνουν και οι ταξιδιωτικοί προορισμοί. Ποιος ταξιδιωτικός προορισμός χρίστηκε ως ο καλύτερος της χρονιάς; Η απάντηση βρίσκεται στον ταξιδιωτικό οδηγό Lonely Planet και φυσικά στην Ελλάδα, που μάγεψε εκατομμύρια τουρίστες ανά τον κόσμο με την ομορφιά της.

Ο καλύτερος ταξιδιωτικός προορισμός για το 2016 βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πελοπόννησος. Ο διεθνούς φήμης ταξιδιωτικός οδηγός τοποθέτησε στην κορυφή της λίστας του την Πελοπόννησο, την οποία υμνεί χαρακτηρίζοντας την ως «έναν προσιτό θύλακα θαυμάσιων αρχαιολογικών μνημείων όπως η αρχαία Ολυμπία, οι Μυκήνες και ο Μυστράς».

Φυσικά γίνεται αναφορά στις καταπληκτικές παραλίες της, τα παραδοσιακά ορεινά χωριά, τους αμπελώνες της Νεμέας και άλλα φυσιολατρικά και αρχαιολογικά αξιοθέατα, που διαθέτει η περιοχή.

Δείτε τους 10 κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς για το 2016:

zq1
Πελοπόννησος, Ελλάδα

zq2

Ώρχους, Δανία

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

zq2

Βενετία, Ιταλία

zq3

Ντορντόν, Γαλλία

zq4

Λβιβ, Ουκρανία

zq5

Γουόρικσερ, Αγγλία

%ce%bc%ce%be

Εξτρεμαδούρα, Ισπανία

zq7

Aνατολική Ακτή Τενερίφης,Κανάρια Νησιά

zq8

Τέξελ, Ολλανδία

zq9

Βόρεια Δαλματία, Κροατία

zq10

 

πηγη

Διαβάστε περισσότερα

×