Οι Ακρίτες απέδειξαν ακόμη και σήμερα ότι η Ελληνική Σημαία …Δεν είναι ένα κομμάτι πανί!( φώτο & video) | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
ioa

Οι Ακρίτες απέδειξαν ακόμη και σήμερα ότι η Ελληνική Σημαία …Δεν είναι ένα κομμάτι πανί!( φώτο & video)

Smiley face
Μια Ομάδα Ακριτών ‘‘ Φίλων της Σημαίας Ξάνθης » ξεκίνησαν μια διαδρομή με οχήματα 4Χ4 και εν συνεχεία με Πεζοπορία 2600 μέτρων σε επικίνδυνο Ορεινό και γλιστερό δρομολόγιο ,αντιμετωπίζοντας ισχυρό πλευρικό άνεμο και παγετό ….Για ένα κομμάτι πανί !   Οι Ακρίτες της Ξάνθης της Ομάδας » Φίλων της ...

Μια Ομάδα Ακριτών ‘‘ Φίλων της Σημαίας Ξάνθης » ξεκίνησαν μια διαδρομή με οχήματα 4Χ4 και εν συνεχεία με Πεζοπορία 2600 μέτρων σε επικίνδυνο Ορεινό και γλιστερό δρομολόγιο ,αντιμετωπίζοντας ισχυρό πλευρικό άνεμο και παγετό ….Για ένα κομμάτι πανί !

 

Οι Ακρίτες της Ξάνθης της Ομάδας » Φίλων της Σημαίας της Ξάνθης» έφτασαν στην κορυφή του Υψώματος «Αυγό» που δεσπόζει την Περιοχή της Ξάνθης και αντικατέστησαν λόγω φθοράς τη Σημαία που Κυματίζει Υπερήφανα στην Κορυφή του Υψώματος !

ak1 ak2

Κραυγές χαράς και συγκίνησης μετά την Ολοκλήρωση του εγχειρήματος

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Οι ίδιοι γεμάτοι Χαρά και Εθνική Περηφάνια αποτυπώνεται στα πρόσωπα τους αλλά και σε αυτά που έγραψαν σε ένα απλό τετράδιο..Μερικές αράδες !

Δείτε: Τι έγραψαν οι ίδιοι και τι ευχήθηκαν σε όλους Εμάς αλλά και όπως είπε ο Επικεφαλής της Ομάδος Στρατηγός Γεωργιάδης και σε όλους αυτούς που ανέφεραν οτι η Σημαία μας είναι ένα κομμάτι πανί

ak3

Εκ παραδρομής δεν αναγράφηκε και το όνομα του Γιώργος Μίσογλου που ήταν στην Ομάδα

Τιμήσαμε το Εθνικό μας Σύμβολο το οποίο και αντικαταστήσαμε λόγω φθοράς. Πιστεύουμε ότι η ένδοξη Ελληνική Σημαία, άξιζε αυτήν την Τιμή!

ak4

Η χαρά της Ομάδος δεν περιγράφεται …οι τελευταίες σφυριές απο τον Γιώργο Μίσογλου!

Η πράξη μας αυτή, συνδυαζόμενη με πεζοπορία 2.600 μ , σε δύσβατο & ορεινό δρομολόγιο με ισχυρό άνεμο και παγετό μέχρι την κορυφή του Υψ. Αυγό (υψόμετρο 667 μ), μας τόνωσε το ΗΘΙΚΟ και το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ συναίσθημα.

ak5

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.

ak6

Υποστολή της φθαρμένη Σημαίας απο τη Ομάδα των Ακριτών μας και Έπαρση της Νέας Σημαίας με τις προβλεπόμενες Τιμές !20161216_122932r

 

via

Διαβάστε περισσότερα

×