Ζωή Λάσκαρη – Ο χαμός έξω από την εκκλησία: «Εξαφανίσου είπα»! | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
4207184-682x384

Ζωή Λάσκαρη – Ο χαμός έξω από την εκκλησία: «Εξαφανίσου είπα»!

Smiley face
Την απόλυτη πένθιμη σιγή του Κολωνακίου διέκοψε μια τσιριχτή φωνή… Δεν ήταν άλλη από την τροχονόμο, η οποία συντόνιζε τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις αποβιβάσεις των VIPs που κατέφθαναν στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη. Όπως γράφει η Δήμητρα Δάρδα ...

Την απόλυτη πένθιμη σιγή του Κολωνακίου διέκοψε μια τσιριχτή φωνή…

Δεν ήταν άλλη από την τροχονόμο, η οποία συντόνιζε τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις αποβιβάσεις των VIPs που κατέφθαναν στον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την κηδεία της Ζωής Λάσκαρη. Όπως γράφει η Δήμητρα Δάρδα στην Espresso, η τροχονόμος έκανε συχνά τα κεφάλια του κόσμου να γυρίζουν προς το μέρος της.

«Έλα πάμε! Φύγε! Έλα εσύ!», φώναζε. «Άλλη φορά, όταν θα έχουμε μέτρα, τρεις ώρες πριν θα είστε όλοι παρόντες» είπε σε συνάδελφό της μπροστά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Με τα ίδιας ένταση νεύρα διέταξε τον οδηγό ενός μικρού βαν γνωστού ανθοπωλείου να εξαφανιστεί! Εκείνος κάτι ψέλλισε, αλλά η τροχονόμος αγρίεψε. «Εξαφανίσου είπα» επανέλαβε. Αν δεν είχες εικόνα εκείνη τη στιγμή, θα νόμιζες πως στη γωνία Δημοκρίτου και Σκουφά γινόταν καβγάς μεγάλος.

Ωστόσο, ο άψογος συντονισμός και η αποφυγή μποριλιαρίσματος από τις μαύρες λιμουζίνες και τα τζιπ που κατέφθαναν το ένα πίσω από το άλλο στον Άγιο Διονύσιο υπήρξε δικό της κατόρθωμα.

via zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×