Ζωή Λάσκαρη: Νόμιζαν ότι κοιμόταν – Καταρρακωμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr
2

Ζωή Λάσκαρη: Νόμιζαν ότι κοιμόταν – Καταρρακωμένος ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος

Smiley face
“Της έλειπε πολύ. Μου το έλεγε κοιτώντας με στα μάτια εκείνο το βράδυ των γενεθλίων της… Πήγε να τη βρει”.Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες! Το πρωί της Παρασκευής, η Ζωή Λάσκαρη αιφνιδίασε τους πάντες, αναχωρώντας ξαφνικά για το μεγαλύτερο ταξίδι της. Η μ...

“Της έλειπε πολύ. Μου το έλεγε κοιτώντας με στα μάτια εκείνο το βράδυ των γενεθλίων της… Πήγε να τη βρει”.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το πρωί της Παρασκευής, η Ζωή Λάσκαρη αιφνιδίασε τους πάντες, αναχωρώντας ξαφνικά για το μεγαλύτερο ταξίδι της. Η μεγάλη μας ηθοποιός πέθανε στον ύπνο της ήρεμη. Το σοκ για τους δικούς της ανθρώπους ήταν μεγάλο. Όλοι νόμιζαν ότι κοιμόταν, κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει… Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι ράκος.

Στην εφημερίδα Realnews, ο Βασίλης Μπουζιώτης περιγράφει εκείνες τις στιγμές:

«Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είναι καταρρακωμένος -μίλησα πριν από λίγο με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον οποίο η Ζωή Λάσκαρη είχε δώσει τις σημαντικότερες συνεντεύξεις της- σε μία από αυτές, έχοντας δίπλα της την κόρη της Μάρθα, του έλεγε για τη μεγάλη περιπέτειά τους από την οποία βγήκαν δυνατές. Η Μάρθα τη βρήκε μου λένε. Νόμιζαν ότι κοιμόταν. Έφυγε ήσυχα και γαλήνια να βρει την Αλίκη… Της έλειπε πολύ. Μου το έλεγε κοιτώντας με στα μάτια εκείνο το βράδυ των γενεθλίων της… Πήγε να τη βρει. Κι άφησε την πρεμιέρα που ετοίμαζε, τον Αλέξανδρο, τα παιδιά και τα εγγόνια της κι όλους εμάς που ξέραμε πόσο ακριβό πλάσμα ήταν και πίσω από τη σκηνή…».

Πηγή zappit.gr

Διαβάστε περισσότερα

×