Ζωή Λάσκαρη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την ηθοποιό 58 χρόνια μετά! | Sugklonistiko
5

Ζωή Λάσκαρη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την ηθοποιό 58 χρόνια μετά!

Smiley face
Με αφορμή τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, άτομο από την οικογένεια της μίλησε στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία της ηθοποιού. Όπως ανέφερε στον Πάνο Ζόγκα, η Λάσκαρη το 1959 ταξίδεψε στην Αμερική για τον διαγωνισμό Miss Υφήλιος. Τότε ήταν κάτω των 18, ωστόσο δήλωσε ψεύτικη ηλικί...

Με αφορμή τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, άτομο από την οικογένεια της μίλησε στο περιοδικό Down Town και αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία της ηθοποιού.

Όπως ανέφερε στον Πάνο Ζόγκα, η Λάσκαρη το 1959 ταξίδεψε στην Αμερική για τον διαγωνισμό Miss Υφήλιος. Τότε ήταν κάτω των 18, ωστόσο δήλωσε ψεύτικη ηλικία. Μια από τις ανταγωνίστριες της πρόδωσε την ηλικία της και η Ζωή κινδύνευσε με απέλαση από την Αμερική. Τελικά, παρέμεινε καθώς μια οικογένεια Ελλήνων από το Miami την βοήθησε.

«Κερδίζει τον τίτλο της Star Ελλάς και ταξιδεύει στην Αμερική για τον τίτλο Miss Υφήλιος. Εκεί, μια ανταγωνίστριά της από την Ελλάδα καρφώνει στις αρχές ότι έχει δώσει ψεύτικη ηλικία και απειλούν να την απελάσουν. Τελικά, τα καταφέρνει με τη βοήθεια μιας ισχυρής ελληνικής οικογένειας του Μαϊάμι να παραμείνει, αλλά αποκλείεται από τον διαγωνισμό. Έζησε έναν χρόνο εκεί παίζοντας σε σποτάκια και τελικά γύρισε πίσω. Την ανακαλύπτει ο Φίνος και την κάνει πρωταγωνίστρια στον Κατήφορο. Και εκεί ξεκινάνε όλα.», ανέφερε στον δημοσιογράφο, ο συγγενής της.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε περισσότερα

×