Ζευγάρι λεσβίες επέστρεψαν το μωρό τους στο βιολογικό του πατέρα και εκείνος το σκότωσε | Sugklonistiko

Ζευγάρι λεσβίες επέστρεψαν το μωρό τους στο βιολογικό του πατέρα και εκείνος το σκότωσε

Smiley face
Οι βιολογικοί γονείς του μικρού Gabriel κατάφεραν να κερδίσουν ξανά την κηδεμονία του χάρη στο λάθος ενός δικηγόρου που βρέθηκε ένοχος για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του Η συγκλονιστική ιστορία ενός ζευγαριού που έχασε το 3 μηνών υιοθετημένο αγοράκι του, όταν οι βιολογικοί του γονείς διεκδίκησαν...

Οι βιολογικοί γονείς του μικρού Gabriel κατάφεραν να κερδίσουν ξανά την κηδεμονία του χάρη στο λάθος ενός δικηγόρου που βρέθηκε ένοχος για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του

Η συγκλονιστική ιστορία ενός ζευγαριού που έχασε το 3 μηνών υιοθετημένο αγοράκι του, όταν οι βιολογικοί του γονείς διεκδίκησαν και κέρδισαν ξανά την κηδεμονία χάρη στο λάθος ενός δικηγόρου, κάνει σήμερα τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το αγοράκι βρήκε τραγικό θάνατο το 2013, λίγες μόνο εβδομάδες αφότου επέστρεψε στο σπίτι των βιολογικών του γονιών στην Άιοβα, όταν ο έφηβος τότε πατέρας του το χτύπησε με μανιά σε μια έκρηξη οργής.

Η τραγική λεπτομέρεια αυτής της υπόθεσης είναι ότι το βρέφος θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται στην αγκαλιά των θετών του γονιών, ενός ζευγαριού γυναικών που το υιοθέτησαν αμέσως μετά τη γέννησή του. Ωστόσο, επειδή ο δικηγόρος της Rachel και της Heidi McFarland παραμέλησε τις πελάτισές του και αμέλησε να εξασφαλίσει τις υπογραφές των βιολογικών γονιών του παιδιού, όταν η έφηβη τότε μητέρα του βρέφους άλλαξε γνώμη, 3 μήνες μετά την υιοθεσία, κατάφερε να πάρει πίσω το μωρό της παρά την ακαταλληλότητα της ίδιας και του συντρόφου της, «σφραγίζοντας» την μοίρα του.

Το ζευγάρι των δύο γυναικών που είχε υποβάλει μήνυση κατά του δικηγόρου δικαιώθηκε πριν λίγες μέρες στο δικαστήριο, κερδίζοντας αποζημίωση ύψους 2,7 εκατομμυρίων ευρώ, σε μια πραγματικά πρωτοφανή υπόθεση για τα δικαστικά χρονικά των ΗΠΑ.

Όπως δήλωσε η μία εκ των γυναικών, η απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε τον δικηγόρο ένοχο για σοβαρή πλημμελή εκπλήρωση των καθηκόντων του αποτελεί δικαίωση για την ίδια και τη σύντροφό της, που βίωσαν μέσα σε λίγους μήνες την χαρά της απόκτησης του μωρού που ονειρεύονταν και τη συντριβή της απώλειάς του, εξαιτίας ενός τραγικού και ανόητου λάθος.

Ο πατέρας του άτυχου βρέφους εκτίει ποινή κάθειρξης 50 ετών για τον θάνατου του γιου του.

Πηγή : protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

×