Ξέσπασμα Αντετοκούνμπο: «Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει – Εγώ ξέρω πως νιώθω… Ήθελα να βοηθήσω την Εθνική» | Sugklonistiko

Ξέσπασμα Αντετοκούνμπο: «Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει – Εγώ ξέρω πως νιώθω… Ήθελα να βοηθήσω την Εθνική»

Smiley face
Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε, αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ, πολύ στεναχωρημένος, που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. «Πάνω από όλα η ομάδα», τόνισε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της «γαλανόλευκης», σήμερα, στο ΟΑΚΑ, μί...

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε, αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ, πολύ στεναχωρημένος, που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. «Πάνω από όλα η ομάδα», τόνισε.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση της «γαλανόλευκης», σήμερα, στο ΟΑΚΑ, μίλησε με τους συμπαίκτες του και τον Κώστα Μίσσα και αποχωρώντας από το «κλειστό», δήλωσε, συναισθηματικά φορτισμένος, «πολύ στεναχωρημένος», που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

«Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από εμένα», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αντετοκούνμπο:

«Εγώ, σαν Γιάννης, δεν έχω πράγματα να πω. Είμαι πολύ απογοητευμένος που δεν θα καταφέρω να βοηθήσω την ομάδα στο Πανευρωπαϊκό. Ξέρω ότι γίνεται ένας πανικός αυτήν τη στιγμή, αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα.

Θα μπορούσα να κάνω αυτήν τη δήλωση μετά το Πανευρωπαϊκό ή να έρθετε στο Μιλγουόκι να με βρείτε ή οπουδήποτε. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα και εγώ δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω.

Μπορεί να βγαίνουν άρθρα, να λένε, να λέει ο κόσμος ό,τι θέλει. Εγώ βγήκα και είπα αυτό που είχα να πω. Κανείς δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα που έχω εγώ μέσα μου καλύτερα από εμένα. Γι’ αυτό δεν ήθελα να το βγάλει η ΕΟΚ ή κάποιος άλλος. Γι’ αυτό το έβγαλα μόνος μου.

Αυτήν τη στιγμή, το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Υπάρχουν κάποια παιδιά και δεν πρέπει να υπάρχει αυτή η προσοχή πάνω σε μένα και όχι στην ομάδα. Αν θέλετε, θα τα πούμε μετά το Πανευρωπαϊκό».

Πηγή : sport-fm.gr

Διαβάστε περισσότερα

×