Βγήκε από το χειρουργείο η ανθη Βούλγαρη.Αυτη ειναι η κατάσταση της υγείας της. | Sugklonistiko
15

Βγήκε από το χειρουργείο η ανθη Βούλγαρη.Αυτη ειναι η κατάσταση της υγείας της.

Smiley face
Το χειρουργείο διήρκεσε περισσοτερες απο πέντε ώρες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο με μεγάλες πιθανότητες… υποτροπής. Έξω απο την αίθουσα στον διάδρομο του νοσοκομείου περίμεναν καρτερικά τόσο η μητέρα της αλλά και ο σύντροφός της. Ο άνθρωπος που ουσιαστηκα της έσωσε τη ζωή μιας και ήταν αυτός π...

Το χειρουργείο διήρκεσε περισσοτερες απο πέντε ώρες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο με μεγάλες πιθανότητες… υποτροπής. Έξω απο την αίθουσα στον διάδρομο του νοσοκομείου περίμεναν καρτερικά τόσο η μητέρα της αλλά και ο σύντροφός της.

Ο άνθρωπος που ουσιαστηκα της έσωσε τη ζωή μιας και ήταν αυτός που κατάλαβε την κρίση επιληψίας που υπέστη η Ανθή στον ύπνο της πρίν απο λίγο καιρό και ήταν αυτός που την πήγε στο νοσοκομείο για μαγνητική τομογραφία. Εκεί διαπιστώθηκε το «μαύρο σύννεφο» στο κεφάλι, το οποίο και αφαιρέθηκε τελικώς με μεγάλη επιτυχία πρίν απο λίγο.

Η Ανθή μεταφέρθηκε σε καταστολή σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο-όχι στην εντατική-και για τις επόμενες δύο μέρες οι γιατροί θα την εξετάζουν συνεχώς. Βλέπετε είναι πολύ κρίσιμα τα δυο πρώτα εικοσιτετράωρα. Επιτρέπεται η είσοδος μόνο στην μητέρα της και όλοι ελπίζουν πώς θα τα καταφέρει.

Ένα είναι σίγουρο. Όλα πήγαν κατ ευχήν…

Πηγή: gossip-tv.gr

Διαβάστε περισσότερα

×