Τραγάκης: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος αλλά θα είναι ο γιος μου» | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Τραγάκης: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος αλλά θα είναι ο γιος μου»

Smiley face
Αποχωρεί από την πολιτική ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης, καθώς, όπως ανακοίνωσε, δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, παραχωρώντας τη θέση του στον γιο του. Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε την πρόθε...

Αποχωρεί από την πολιτική ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης, καθώς, όπως ανακοίνωσε, δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, παραχωρώντας τη θέση του στον γιο του.

Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πρώτη πολιτική γραμμή και στη θέση του υποψήφιος θα είναι ο γιος του. Ο κ. Τραγάκης μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη είπε:

«Εχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί.

Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά.

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Εχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Εχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια».

[iefimerida] [toc]
Διαβάστε περισσότερα

×