Τούρκοι επιχείρησαν να κρεμάσουν την τουρκική σημαία στο Λευκό Πύργο | Sugklonistiko
cazoo.gr
cazoo.gr

Τούρκοι επιχείρησαν να κρεμάσουν την τουρκική σημαία στο Λευκό Πύργο

Smiley face
Σε μια απίστευτα προκλητική κίνηση επιχείρησε να προχωρήσει μια παρέα Τούρκων, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το seleo.gr, οι άνδρες προσπάθησαν να ανέβουν στο τελευταίο επίπεδο του Λευκού Πύργου, εκεί που κυματίζει η ελληνική σημαία και να απλώσουν ...

Σε μια απίστευτα προκλητική κίνηση επιχείρησε να προχωρήσει μια παρέα Τούρκων, οι οποίοι επισκέφθηκαν τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το seleo.gr, οι άνδρες προσπάθησαν να ανέβουν στο τελευταίο επίπεδο του Λευκού Πύργου, εκεί που κυματίζει η ελληνική σημαία και να απλώσουν την τουρκική, ώστε να φωτογραφηθούν μαζί της!

Την προσπάθειά τους εμπόδισαν η ασφάλεια του Λευκού Πύργου και μια δημοσιογράφος μαζί με τη φίλη της, που κάλυψαν τη σιδερένια σκάλα, για να μην ανέβουν στην κορυφή του Πύργου.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Ράνια Αγγελακούδη, η παρέα των Τούρκων είχε από την αρχή μια συμπεριφορά γεμάτη θράσος και όλα έδειχναν πως η επίσκεψή τους στον Λευκό Πύργο ήταν στοχευμένη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[ant1news]

 

Διαβάστε περισσότερα





×