Τήνος: Οι πόζες της κούκλας νύφης, οι επώνυμοι καλεσμένοι και η ευτυχία του γαμπρού! | Sugklonistiko
kale

Τήνος: Οι πόζες της κούκλας νύφης, οι επώνυμοι καλεσμένοι και η ευτυχία του γαμπρού!

Smiley face
Μια φλόγα άναψε πριν από λίγα χρόνια, στην μεταξύ τους σχέση. Συνήθως εκείνος τις σβήνει, λόγω και του επαγγέλματος του… αλλά αυτή την φορά ο γαμπρός έδωσε όρκο η φλόγα να κρατήσει για πάντα! Ο λόγος για την Βιργινία Μπαιμπά, οικονομολόγο και πολιτεύτρια με την Νέα Δημοκρατία στις Κυκλάδες και...

Μια φλόγα άναψε πριν από λίγα χρόνια, στην μεταξύ τους σχέση. Συνήθως εκείνος τις σβήνει, λόγω και του επαγγέλματος του…
αλλά αυτή την φορά ο γαμπρός έδωσε όρκο η φλόγα να κρατήσει για πάντα! Ο λόγος για την Βιργινία Μπαιμπά, οικονομολόγο και πολιτεύτρια με την Νέα Δημοκρατία στις Κυκλάδες και τον αγαπημένο της, μάχιμο Πυροσβέστη, Κώστα Κορνάρο! Λαμπεροί και χαρούμενοι δεν σταμάτησαν να δίνουν υπέροχες εικόνες στον φωτογράφο που αποτύπωσε την ευτυχία τους σε φωτογραφίες που θα έχουν να θυμούνται για το ξεκίνημα της κοινής τους ζωής.

Ο διπλός γάμος (Καθολικός και ορθόδοξος) έγινε στον Άγιο Ιωάννη στην Κώμη στο Ιερό ναό του τιμίου Σταυρού στην χώρα της Τήνου, την ώρα του ηλιοβασιλέματος, με την πανέμορφη νύφη να λάμπει στο ρομαντικό νυφικό της.
gamos-mpaimpa-2

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

gamos-mpaimpa-3

gamos-mpaimpa-4
Το «παρών» έδωσε πλήθος συγγενών και φίλων καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Γιάννης Βρούτσης, ο πρώην Υφυπουργός Βιομηχανίας Έρευνας και Τεχνολογίας, ’92-’93, Θεόδωρος Δαμιανός, ταξίαρχοι και αξιωματικοί της Πυροσβεστικής, ο έπαρχος Γιάννης Γιαγιας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Σιώτος, οι Αντιδήμαρχοι Ιάκωβος Απέργης, Φίλιππος Οριανος, ο Φοίβος Παρασκευόπουλος πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Αιγαίο η Κατερίνα Μονογιου, ο Γιώργος Χριστόπουλος, ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη Φίλιππος Φόρτωμας, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης και πλήθος κόσμου!
gamos-mpaimpa-5

gamos-mpaimpa-6

gamos-mpaimpa-7
Το ζευγάρι πάντρεψαν η Μαρία Μητσέλη και Νίκος Σιώτος. Αμέσως μετά το μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Ελιά όπου το λαμπερό ζεύγος έλαβε τις ευχές συγγενών και φίλων για «Βίον Ανθόσπαρτον» , ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με το ζευγάρι και τους καλεσμένους να χορεύουν με την ψυχή τους!

Πηγή: cyclades24.gr

Διαβάστε περισσότερα

×